Annonce
Bjerringbro Avis

Markant stigning i bolighandler i Viborg Kommune

Flemming Jensen fra Home i Viborg og Bjerringbro kan se tilbage på en vild udvikling i bolighandler i 2020. PR Foto
Der var 13 procent flere bolighandler i Viborg Kommune i 2020 - mægler fra Home i Viborg og Bjerringbro fortæller, hvad der hitter.
Annonce

Viborg: 2020 var et ekstraordinært år for boligmarkedet i Viborg Kommune. Knap 1.300 handler taler deres tydelige sprog. Det er 13% flere end i 2019. Det skriver Home i en pressemeddelelse.

Boligsalget er dermed over det ellers ganske fine boligsalg i 2019, viser opgørelsen på basis af tal fra Boligsiden. Tallene indeholder alle typer handler, altså både villaer og rækkehuse, lejligheder, årets store hit - sommerhuse, byggegrunde og så videre.

Flemming Jensen, medindehaver og ejendomsmægler, Home Viborg og Bjerringbro bekræfter, at det har været et særdeles travlt år for boligsalget i forretningerne.

- Vi har oplevet et vildt 2020, hvor bange anelser for boligmarkedet ramte os i marts, da Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. Ret hurtigt blev vores bange anelser dog gjort til skamme og boligmarkedet viste en topform, som selv de største optimister næppe havde turdet spå om, fortæller Flemming Jensen og fortsætter:

- Det høje aktivitetsniveau har været bredt funderet i hele vores markedsområde, og det er således både de store som de mindre byer i kommunen, som har taget del i det gode 2020 på boligmarkedet, lyder det fra Flemming Jensen.

Annonce

Mangler boliger

Køberne er fortsat meget aktive, selv om kalenderen siger januar, men udvalget er dykket en del, så der mangler flere boliger at vælge imellem, siger Flemming Jensen fra Home i Viborg og Bjerringbro. Han opfordrer derfor til, at endnu flere går videre med salgsplanerne allerede nu, hvis de ønsker at sælge boligen i løbet af de kommende måneder.

- Vi oplever stadig, at der er mange købere i markedet, som higer efter nye emner at vælge i mellem, når der skal kigges på ny bolig. Renten er stadig historisk lav, og det vil mange købere rigtig gerne benytte sig af og få sikret sig en bolig her og nu med en meget billig finansiering, forklarer Flemming Jensen.

Homes køberbarometer viser, at mange danskere har købsplaner de kommende måneder. 15 procent svarer i en ny undersøgelse fra YouGov for Home, at de er eller skal på jagt efter en bolig. Det er flere end for tre måneder siden.

På landsplan er fremgangen i salget på 22 procent eller godt 19.000 flere handler i 2020 til forskel fra 2019, viser ejendomsmæglerbranchens tal fra Boligsiden. I alt 107.000 handler blev gennemført i Danmark i 2020.


Det høje aktivitetsniveau har været bredt funderet i hele vores markedsområde, og det er således både de store som de mindre byer i kommunen, som har taget del i det gode 2020 på boligmarkedet.

Flemming Jensen, indehaver af Home Viborg og Bjerringbro
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce