Annonce
Bjerringbro Avis

Masser af vinterferieaktiviteter på Bjerringbro Bibliotek

Forfatteren bag de populære børnebøger om Nomerne, Jan Kjær, gæster Bjerringbro Bibliotek 13. februar. PR Foto
Annonce

Bjerringbro: Gudenåhuset og Bjerringbro Bibliotek har masser af aktiviteter at vælge imellem i uge 7.

De populære bøger om Nomerne danner i år ramme om bibliotekets vinterferie-skattejagt, og alle børn opfordres til at gå på jagt efter Nomere i biblioteket. Der uddeles en belønning, når man har fundet alle.

Forfatter Jan Kjær, der har skrevet de populære bøger om Nomerne, kan mødes på biblioteket torsdag 13. februar. Her fortæller han om historier, ideer og illustrationer.

Det er for børn mellem seks og 10 år, og det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske via ferieaktiviteters hjemmeside.

Biblioteket får onsdag 12. februar besøg af "DM i Tegning On Tour" i Gudenåhuset. Her har alle 9-13-årige muligheden for at deltage i workshoppen. Også her kræves der tilmelding.

Tirsdag 11. februar kl. 10 inviteres 4-9 årige og deres voksne i teater med Comedievognens dramatisering af Gunilla Bergströms børnebøger om Alfons Åberg.

Torsdag 13. februar kl. 10 vises forestillingen "Konen i muddergrøften" for børn mellem tre og ni år.

Begge forestillinger vises i Viften og billetter koster 30 kroner stykket.

I biblioteket er der i hele den betjente åbningstid maskeværksted, hvor man kan kreere og pynte sin egen maske til fastelavn.

Billetbestilling til teaterforestillingerne og tilmelding til Jan Kjær samt DM i tegning sker på http://www.ferieaktiviteterviborg.dk/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce