Annonce
Bjerringbro Avis

Midtjysk Greyhound Stadion Hundevæddeløb for alle

På Midtjysk Greyhound Stadion er der god plads til alle. Arkivfoto: Flemming Sørensen
Annonce

Bjerringbro: Kan en dansk svensk gårdhund som grisehandler Larsens 'Kvik' løbe hundevæddeløb?

Ja det kan både den lille hyggelige familiehund og mange andre racer, for det er efterhånden kendt, at hundevæddeløb ikke kun er for de langbenede 'rigtige' væddeløbshunderacer som mynder, greyhounds og whippets.

Lørdag 25. juli holder Midtjysk Greyhound Stadion for tredje år i træk hundevæddeløb for andre racer end greyhounds og whippets. Banen i Bjerringbro havde eksisteret i 40 år, før der blev åbnet op for andre hunderacer end traditionelle væddeløbshunde.

Lørdag 25. juli løbes der i alt 10 løb. På programmet er fire løb med greyhounds, fire løb med whippet og to løb med andre racer. Man vil blandt andet opleve racen staffordshire bull terrier, dansk svensk gårdhund, labrador og hvid schweizisk hyrdehund på banen.

- Der er plads til hele familien og børne- og kørestolsvenligt miljø, fortæller Simone Schrøder Falckenberg i en pressemeddelelse.

Hun har har trænet på banen i tre år med sine hunde. Hun har en chihuahua-blanding, som også er banemaskot. Desuden har hun en labrador og en staffordshire bull terrier, som begge har licens og deltager i løbene på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Stationsforening mister formand

Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Annonce