Annonce
Bjerringbro Avis

Model for en dag

Dagens fire mannequiner klædt på til show, fra venstre er det Ellinor Kristensen, Bodil Laursen, Hans Rosgaard og Eva Lykke.
Pasgaard Tøj Service besøge Fælleshuset i Rødkærsbro.
Annonce

Rødkærsbro: Man kan godt gå model, selv om håret er lidt gråt, og man engang var hurtigere på benene.

Det beviste de fire personer, som forleden gik modeopvisning i Fælleshuset i Rødkærsbro. Det var ikke den store catwalk med skarpe spotlys fra alle sider, men blot en lille plads mellem tøjstativerne og bordene, hvor de fire modeller viste efterårets og vinterens mode frem efter.

Arrangør af modeshowet var Bytoftens Venner. Henriette Piilgaard fra Pasgaard Tøj Service fra Karup ankom med sin tøjbil før klokken ni, og så gik det løs med at bære de ti stativer ind. Herretøjet fyldte kun et enkelt stativ, og resten af stativerne var fyldt med farvestrålende bluser, kjoler og vinterjakker til damer.

Foruden Pasgaard Tøj Service er også Orla Christensen fra Reporto Sko klar med både sko og støvler til efteråret og vinteren.

Hans Rosgaard (tv) følte sig godt tilpas i 'sit' modeshowtøj. Her er han sammen med Svend Aage Bjørnholt.
Annonce

Begyndermodel

Af de fire modeller er der også kun en enkelt herre, Hans Rosgaard. Han har prøvet det flere gange, og han er godt tilfreds med det tøj, cowboybukser, skjorte og slipover, som Henriette Piilgaard har fundet til ham.

Bodil Laursen er nybegynder som model. Hun elsker rødt, så det er helt naturligt, at hun får en rød kjole med ind i prøverummet.

- Men jeg kan også godt li' sort, for det passer til alt, siger hun og vender storsmilende tilbage i den røde kjole, som passer flot til neglelakken på de bare tæer.

87-årige Eva Lykke har gået model masser af gange blandt andet ved Kirkens Korshær.

- Her kender vi jo alle sammen hinanden, så der er ikke noget at være nervøs for, siger hun, og hun ser da også ganske glad ud, da hun lidt senere kommer ud i en flot orange strikbluse.

Annonce

Første gang

- Vi plejer jo bare at få vist tøjet frem, men så fik vi idéen om et modeshow, for at prøve noget nyt, siger formanden for Bytoftens Venner Inger Bjørnholt, som har sin mand Svend Aage Bjørnholt og Hans Rosgaard til at hjælpe med de praktiske ting.

- Normalt kommer folk lidt efter lidt, kigger på tøjet og drikker en kop kaffe. I dag har vi så lavet om på det. Vi håber, at folk synes om det, siger hun, da de fire modeller er klar til at vise det første sæt tøj frem.

Henriette Piilgaard er vant til at komme i Bytoften og kender mange af dagens gæster, måske ikke på navnet men på ansigtet.

- Det er godt at kende folk, når man skal hjælpe dem med at finde tøj, siger hun, som er på farten med sin tøjbil alle hverdage og præsenterer tøjet på dagcentre og plejehjem både på Fyn og i Sønderjylland.

- Jeg er jo inviteret hver dag, så det er rigtig dejligt arbejde, siger Henriette Piilgaard.

Eva Lykke (tv) var en af de fire mannequiner, som Henriette Piilgaard (th) fandt tre-fire sæt tøj til, så dagens gæster kunne se, hvad efterårs- og vintermoden byder på. Foto: Morten Dueholm
Der var meget tøj at vælge mellem på de ti tøjstativer ved tirsdagens modeshow i Fælleshuset i Rødkærsbro.
Orla Christensen fra Reporto Sko var klar med både sko og støvler til efteråret og vinteren.
Der var masser af dejligt tøj på de ni tøjstativer med dametøj ved Bytoftens Venners modeshow i Fælleshuset i Rødkærsbro.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce