Annonce
Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Oplev bandet Ibrahim Electric i Musikviften fredag den 27. november. Pressefoto
Musikviften er til koncerten tilbage i de kendte rammer i Viften i Gudenåhuset.
Annonce

Bjerringbro: Der serveres jazz mixet med funk, surf, afrobeat, rock 'n' roll, soul, blues og disco og det hele blandes med en god portion virtuositet og spilleglæde, når danske Ibrahim Electric fredag den 27. november gæster Viften i Bjerringbro.

Ibrahim Electric, der har eksisteret i næsten to årtier, har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik, har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem.

Ibrahim Electric har blandt andet spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Cypern, Spanien, Norge og Danmark.

Gruppen består af tre kæmpe kapaciteter indenfor dansk musik, nemlig guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og hammond-organist Jeppe Tuxen. Musikken har referencer til både jazz, funk, surf, afrobeat, 50'er rock 'n' roll, soul, blues, disco og meget, meget mere. Alt dette bliver blandet sammen til den klassiske "Ibrahim Electric-gryderet", hvor grundelementerne er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

I starten af 2020 udgav de deres tiende album Time Machine – en hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden efter nu snart 20 år.

Musikviften er til koncerten tilbage i de kendte rammer i Viften i Gudenåhuset efter at Alberte-koncerten for nylig blev afviklet i Bjerringbro Idrætspark. Her kan man - med et mindre publikum - afvikle koncerten helt efter sundhedsmyndighedernes forskrifter i denne coronatid.

Billetter til koncerten kan købes via et link på Musikviftens hjemmeside - musikviften.dk - forsalg på Biblioteket i Gudenåhuset eller ved indgangen før koncerten. I forbindelse med koncerten kan der købes buffet i Gudenåhusets Café, hvortil der skal reserveres bord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

En gave at være tandlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ladcykel til bypedeller

Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce