Annonce
Bjerringbro Avis

Musikalsk tidsrejse i Gudenåhuset

Oplev Thurø Musikteater i Gudenåhuset den 6. oktober. Pressefoto
Annonce

Bjerringbro: Tag med Thurø Musikteater på en hæsblæsende musikalsk tidsrejse, når de optræder i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek den 6. oktober med forestillingen ”Berlin – frihed er ikke en selvfølge”

Forestillingen handler om de to musikere Otto og Grethe, der er nyansat i rejseselskabet Happy Travel. Otto og Grethe står for informationsaftener, som rejseselskabet arrangerer for at vække lysten til at besøge Berlin, byen med den spændende arkitektur, de pikante kabaretter og den gode øl. Alt sammen planlagt i en let causerende og underholdende stil med en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundred, der skal få publikum til at mærke historiens vingesus.

Stykket er inspireret af skuespiller Uta Motz’ egne oplevelser i Berlin, hvor hun tidligere har boet og af Jesper Clemmensens bog “Flugtrute Østersøen”.Uta Motz, uddannet skuespiller og sanger og musiker Anders Allentoft, har sammen grundlagt Thurø Musikteater i 2016. De havde stor succes med deres første musikforestilling om sangspurven Edith Piaf, som blev vist i Gudenåhuset i foråret 2019.

Den musikalske forestilling  er arrangeret af Gudenåhusets Brugergruppe i samarbejde med Viborg Teaterforening og Viborg Bibliotekerne. Arrangementet afholdes efter gældende covid19 retningslinjer. Café Gudenåhuset tilbyder teaterplatte inden forestillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Annonce