Annonce
Bjerringbro Avis

Natteravne-møde udsat til juni

Formanden for Bjerringbro Idrætsforenings fodboldafdeling Michael Jensen er en af initiativtagerne til et møde om start af Natteravnene. Arkivfoto: Morten Pedersen
Frivillige håber fortsat på god opbakning
Annonce

Bjerringbro: Det frivillige korps Natteravnene er kendt for i deres gule jakker at gå rundt og holde øje med de unge i nattelivet i mange byer landet over. For år tilbage var der et meget livligt natteliv i Bjerringbro, og dengang var der en gruppe af Natteravnene. Nu er der en ny gruppe frivillige, som vil hjælpe de unge i aften- og nattelivet. Formanden for Bjerringbro Idrætsforenings fodboldafdeling Michael Jensen er sammen med bychef Lars Christiansen et par af initiativtagerne, og de havde indkaldt til et møde 27. maj, men som meget andet er det også flyttet på grund af corona-restriktionerne.

Et nyt møde er planlagt til tirsdag 9. juni i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, hvor han opfordrer alle interesserede til at møde op. Natteravnene drives af frivillige, og bag det landsdækkende koncept står Fonden for Socialt Ansvar, som hjælper med etablering, vagtplaner og andet for at få den lokale gruppe godt fra start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce