Annonce
Bjerringbro Avis

Naturløb og goodiebags ved sankthans-arrangement

Sidste år streamede man i Bjerringbro sankthans-arrangementet, men i år kan KFUM-spejderne heldigvis igen inviterer til en ganske almindelig sankthansaften.

Bjerringbro: KFUM-spejderne og Jem & Fix inviterer sammen med Bjerringbro Detail hele familien til sankthans på Gudenåvej onsdag den 23. juni. Der bliver tændt bål, løbet Naturløb og udleveret materialer til en gør det selv-figur.

Ud over bål og sang bliver der også afholdt et Naturløb, som man enten kan prøve sankthansaften eller i ugerne efter, da Naturløbet er frit tilgængeligt fra den 23. juni og frem til den 11. september.

Naturløbet består af en række poster med sjove opgaver, som skal løses på bedste spejdermanér. Man kan gå fra den ene post til den næste, eller man kan tage en post eller to pr. tur. Det er helt op til den enkelte.

Annonce

Der er gratis goodiebags til de 100 første i løbsperioden. Goodiebags kan også hentes efter den 23. juni, så længe lager haves.

En aften med hygge og sjov

Sankthans på Gudenåvej starter sidst på eftermiddagen, og KFUM-spejderne glæder sig til en hyggelig aften og står klar til at vejlede om Naturløbet. Derudover bliver der udleveret et kort over posterne i Naturløbet, et gør det selv-mærke og materialer fra Jem & Fix til at bygge sin helt egen gør det selv-figur.

Som sædvanlig er der snobrød til børnene og båltale. I år er det byrådsmedlem Niels Dueholm, der står for talen.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

40-års jubilæum

Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Alsang i bymidten

Annonce