Annonce
Bjerringbro Avis

Nikolaj Markussen forlænger med Bjerringbro-Silkeborg

Nikolaj Markussen bliver i Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Ole Mørk Midtjysk-Foto
Den 211 centimeter høje storskytte og verdensmester bliver i Bjerringbro-Silkeborg i de tre næste sæsoner.
Annonce

Bjerringbro: Håndboldspilleren Nikolaj Markussen er blandt landets bedste skytter, og nu står det fast, at han bliver i den danske liga.

- Jeg er meget glad for at kunne fortsætte i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg synes, at jeg i min tid i klubben har haft en god udvikling, som jeg selvfølgelig gerne vil fortsætte, siger venstrebacken om sin kontraktforlængelse.

- Glæden ved at træne og spille kampe er i top, fordi jeg har nogle gode holdkammerater, som arbejder meget professionelt, men der er stadigvæk plads til sjov og ballade, siger Nikolaj Markussen om miljøet i klubben, der netop har sikret sig en plads i gruppespillet i EHF Cuppen.

Også på hjemmefronten er familien tilfreds med udsigten til at kunne blive i Silkeborg.

- Det betyder rigtig meget for min lille familie, at vi bliver boende i Silkeborg, hvor vi stortrives, fortæller Nikolaj Markussen.

For direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou har det haft stor prioritet at få aftalen med Nikolaj Markussen på plads.

- Når han er bedst, har han nogle kvaliteter, som du ikke lige finder hos andre spillere. Hans topniveau er meget højt, og med sine vigtige kvaliteter kan han hjælpe klubben til at nå nye finaler og vinde flere pokaler, siger Jesper Schou.

- Gennem vores snakke har jeg mærket en spiller, som stadig brænder for at spille håndbold og for at blive hos Bjerringbro-Silkeborg, tilføjer direktøren efter kontraktunderskrivelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce