Annonce
Bjerringbro Avis

Nu skal Solveig lære at hækle

Solveig Tovgaard (tv) går på pension hos frisørsalonen Hos Peter. Nyansat er Berith Grant (i midten) mens Connie Hansen (th), fortsætter. Foto: Christine Krüger Hansen

Bjerringbro: Der er kommet et nyt ansigt hos frisørsalon Hos Peter. Frisør Berith Grant havde sin første dag i frisørsalonen den 21. september, og hun afløser mangeårig ansat Solveig Tovgaard, der går på pension.

Helt slipper Solveig Tovgaard dog ikke faget, for hun har fået lov til at beholde 12,5 time, hvilket betyder, at kunder stadig kan møde hende i salonen mandag formiddag og hele tirsdag.

Berith Grant bor i Hammel og skal lige vænne sig til salonen og lære kunderne at kende, men hun føler, at hun er blevet taget rigtig godt imod.

Annonce

- Jeg kommer oprindeligt fra Sydfyn, og der var jeg selvstændig frisør i 20 år, siger hun, der dermed har masser af erfaring at trække på.

Fremadrettet bliver det hende og Connie Hansen, der tegner salonen, der sidste år flyttede ind i nye lokaler på Gågaden.

- Det er det bedste, der er sket længe, siger Connie Hansen, der sammen med kollegaerne glæder sig over beliggenheden, der giver flere kunder, samt de lyse lokaler, hvor der ovenikøbet er mere plads.

For Solveig Tovgaard er pensioneringen et nyt kapitel i livet, der skal bruges på meget forskelligt.

- Jeg går fra fuld tid til 12,5 time så nu bliver der masser af tid til at være sammen med børnebørnene og læse bøger, og så skal jeg have lært at hækle, siger frisøren, der dog er glad for, at hun fortsat kan komme i salonen og opretholde kontakten til kollegaer og kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Annonce