Annonce
Bjerringbro Avis

Ny mand i sparekassen: Ole Lauge vender hjem

I mange år var Ole Lauge Jensen afdelingsdirektør hos Jyske Bank i Bjerringbro. Siden har han været ansat i andre afdelinger, men fra den 1. april sætter han sig til rette i stolen  hos Sparekassen Kronjyllands Bjerringbro-afdeling, hvor han er ansat som afdelingsdirektør. Arkivforo
Sparekassen Kronjylland i Bjerringbro får ny afdelingsdirektør - og han er en kendt Bjerringbro-mand.

Bjerringbro: Det bliver en gammel kending, der sætter sig i den vakante stol i Bjerringbro, som afgående afdelingsdirektør, Jesper Elkjær har forladt.

Godt nok har Ole Lauge Jensen ikke før været ansat hos Sparekassen Kronjylland, men det er til gengæld ikke første gang, at han skal bestride en post som afdelingsdirektør i en lokal bank, og så bor han for øvrigt også i Bjerringbro.

Derfor er det også nøgleord som stort lokalkendskab og solid erfaring, der er medvirkende til at det netop bliver Ole Lauge Jensen, der den 1. april afløser Jesper Elkjær i stillingen som afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Bjerringbro. Jesper Elkjær, der har sagt ja til en stilling som erhvervskundechef i Djursland Bank er fratrådt, og derfor bliver det souschef Anders Møller Steffensen, der midlertidig tager over inden Ole Lauge starter.

- Ole Lauge er en meget stærk profil, som har et rigtig godt kendskab til Bjerringbro, hvor han også er et velkendt ansigt. Vi er derfor helt sikre på, at han er den rette til at udvikle afdelingen yderligere de kommende år, fortæller områdedirektør Jens Brix, der godt vil betegne det som lidt af et scoop at have ansat Ole Lauge.

Annonce

Kendt i Bjerringbro

Ole Lauge Jensen kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Jyske Bank. Allerede i 2004 blev han ansat som leder af Jyske Banks Bjerringbro-afdeling, og i 2014 flyttede han til en anden lokal afdeling - nemlig Kjellerup, der på det tidspunkt også havde en underafdeling i Ans. Sammenlagt var disse to afdelinger dobbelt så store som afdelingen i Bjerringbro og dengang lagde Ole Lauge Jensen ikke skjul på, at han havde flyttet afdeling for at få endnu mere udfordring.


Ole Lauge er en meget stærk profil, som har et rigtig godt kendskab til Bjerringbro, hvor han også er et velkendt ansigt.

Jens Brix, områdedirektør hos Sparekassen Kronjylland


Siden har Jyske Bank igen omstruktureret, og da Ole Lauge kort inden nytår stoppede hos Jyske Bank, bestred han posten hos Jyske Bank som afdelingsdirektør for afdelinger i Grenå, Randers, Hobro og Hammel.

Ole Lauge bor som sagt i Bjerringbro og har i mange år været en kendt og aktiv profil - også uden for bankverdenen. Mange i Bjerringbro kender Ole Lauge - også fra tilskuerpladserne i forskellige idrætshaller, hvor han med stor interesse følger sine børns karriere på håndboldbanen - ikke mindst hans søn Rasmus Lauge, der som de fleste ved normalt er en del af landsholdstruppen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce