Annonce
Bjerringbro Avis

Ny MC-hæder til Rydbergs MC

Rydbergs MC, fra venstre Dennis Rydberg, Bruno Bækkelund og Henrik Rydberg, fik hæderen overrakt af Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S, der er den danske Kawasakiimportør. PR-foto
Firmaet er udnævnt til "Årets Kawasakiforhandler 2019".
Annonce

Aidt: Rydbergs MC i Aidt har igen vist sig som en af landets førende motorcykelforhandlere. Firmaet er udnævnt til "Årets Kawasakiforhandler 2019", som en anerkendelse af, at firmaet i Aidt er den forhandler, der har solgt flest Kawasaki motorcykler i Danmark i 2019. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Rydbergs MC

Det er nu fjerde år i træk, at Rydbergs MC har fået den fornemme Kawasaki-hæder.

Tillige er Rydbergs MC i år tildelt Kawasakis Ninja-pris, der er en pris for den største procentuelle vækst blandt landets Kawasakiforhandlere.

- Vi er stolte over, at vi igen er kåret som den mest sælgende forhandler, og vi ser det som et resultat af det arbejde, vi hver eneste dag gør for at betjene vore kunder bedst muligt, siger indehaver Henrik Rydberg.

- Det er vanskeligt at præstere en stor procentuel vækst, når man i forvejen har så stor en omsætning, som vi har, tilføjer han.

Han kan konstatere, at det er kunder fra hele landet, der finder til Aidt, når de skal handle motorcykel.

- Det udfordrer os selvfølgelig. Der er ikke noget, der kommer af sig selv, og vi arbejder hele tiden på at optimere vores forretning, påpeger Henrik Rydberg.

Annonce

Særligt showroom

Blandt firmaets aktiver er et specielt indrettet Kawasaki-showroom, hvor de fleste af modellerne i Kawasakis program kan vises frem for kunderne, der også kan få en prøvetur, inden de handler.

- Vi præsenterer et bredt udbud, også i udstyr og tilbehør, og vi er glade for, at vores indsats bliver anerkendt, fortæller Henrik Rydberg.

Rydbergs MC ligger også i top salgsmæssigt for Suzuki og Honda, som er de to andre mærker, Rydbergs MC er autoriseret forhandler af.

- Jeg er stolt over den præstation, vores salgsteam har lavet. Det er et teamwork, der ligger til grund for vores resultater, understreger Henrik Rydberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce