Annonce
Bjerringbro Avis

Ny medarbejder hos Skydt Tøj

Simone Hansen (th) er ny medarbejder hos Skydt Tøj/Skorringen, som bestyres af Brian Kristoffersen. Foto: Hanne Bliksted
Annonce

Bjerringbro: Selv om Simone Hansen er ny medarbejder hos Skydt Tøj/Skoringen i Bjerringbro, så har han masser af erfaring fra faget. Han er udlært i herretøjsbutikken Marcus i Randers, og i 13-14 år har han arbejdet i tøjbutikker. Senest har han arbejdet hos Jysk i Viborg, men glæder sig over, at han nu igen sælger tøj.

- Jeg er glad for kundekontakten, og der er noget trygt ved at være tilbage i tøjbranchen, hvor jeg som helt ung startede med at gå til hånde, siger Simone Hansen.

Og nej der er ikke nogen stavefejl i hans fornavn. Simone er et helt almindeligt drengenavn i Italien, hans mor er fra Sicilien og faren er dansk. Simone Hansen er født på Sicilien, da han var fire år flyttede familien til Tyskland, og efter to år der kom familien i 1990 til Danmark, hvor de bosatte sig i Aarhus.

Simone Hansen, som for nemheds skyld oftest kalder sig Simon, er 35 år og bor i Viborg med sin kæreste og parrets to børn, en søn på otte og en datter på seks år.

Simone Hansen startede hos Skydt Tøj/Skoringen 2. januar, og butikken har også startet året med at sende Liv Smidt på barsel. Foruden bestyrer Brian Kristiansen beskæftiger butikken fem personer plus et par løst tilknyttede medarbejdere samt en fast afløser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce