Annonce
Bjerringbro Avis

Ny og forbedret byportal under konstruktion

Den nuværende hjemmeside hos Bjerringbro.dk er ved at blivet lavet om, så den bliver mere aktuel.
Bjerringbro Byforum skaber en ny og mere aktuel hjemmeside.
Annonce

Bjerringbro: Mens mange andre aktiviteter i Bjerringbro - ikke mindst alle de arrangementer borgere normalt deltager i er aflyst - er Bjerringbro Byforum trukket i arbejdstøjet og gået i gang med at udforme en ny hjemmeside til byen.

- Det har længe været et ønske, at Bjerringbro.dk skulle have en anden udformning, og lige nu er der god tid til at sysle med sådan en opgave, fortæller bychef Lars Christiansen, der godt nok har udliciteret selve opgaven med at udforme en ny hjemmeside til et professionelt firma, men er den, der står for indholdet.

Og der er rigtig meget, der skal med på hjemmesiden.

- Jeg sad lige og prøvede at få et overblik over alle de oplysninger om Bjerringbro, som jeg synes, vi skal have til at ligge på Bjerringbro.dk, og det blev hurtigt til seks tætskrevne sider, siger Lars Christiansen med et smil.

Men sådan skal det nok være, for en af ønskerne til den nye hjemmeside er netop, at bliver mere detaljeorienteret.

- Lige nu får man først og fremmest information om Byforum og alle dens medlemmer - når man går ind på hjemmesiden. Fremadrettet skal siden både fungere som et informationssted, for dem der bor i byen men også dem, der ikke kender Bjerringbro men gerne vil vide mere. Den skal kunne sælge byen, forklarer Lars Christiansen, og kommer med et eksempel.

Annonce

Pindle

- Det er for eksempel vigtigt, at det er på forsiden, man kan blive opdateret på de igangværende projekter i byen som eksempelvis Sønderbro eller Åpromenaden.

Siden skal være langt mere aktuel, noget der lige nu ikke er muligt.

- Vi skal også have mulighed for at lægge nyheder op - så de ligger på forsiden, og med lanceringen af den nye hjemmeside bliver det muligt at koble pindle-kalenderen på, så man nemmere kan blive opdateret på, hvad der sker i byen, forklarer Lars Christiansen.

Pindle-kalenderen er allerede før blevet brugt, men den kommunalt ejet kalender er ikke blevet ordenlig integreret med den eksisterende hjemmeside.


Det er for eksempel vigtigt, at det er på forsiden, man kan blive opdateret på de igangværende projekter i byen som eksempelvis Sønderbro eller Åpromenaden.

Lars Christiansen, bychef


- Det bliver den nu, og når vi ikke mere er nedlukket, kommer der nogle kursusforløb for alle interesserede, så de selv kan lægge arrangemneter ind i systemet. Lige nu er det kun mig, der kan taste ind, siger Lars Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce