Annonce
Bjerringbro Avis

Ny sæson i Ans IF svømning

Ans IF svømning er klar til en ny sæson. Arkivfoto: Preben Madsen
I år er der også svømning for børn fra seks år
Annonce

Ans: Ans IF svømning er klar til en ny sæson, hvor de fleste hold er i Ans Idræts- og Kultur Center. Som noget nyt er der undervisning for børn fra seks år. Det er i Kjellerup Svømmesal om onsdagen, hvor forældre kan dyrke motionssvømning på to baner, mens deres børn får undervisning.

- Undervisningen er tilrettelagt, så man følger de gældende regler for corona, så vi alle kan være trygge ved at komme til svømning. Det giver både os og  svømmerne nogle udfordringer, siger svømmeudvalgets formand Tom Sørensen.

-  Men vi synes, at det er det værd, så vi igen kan komme i vandet. Det er især med hensyn til omklædningsrummet og brusebadet, hvor vi ikke kan være så mange ad gangen, men det finder vi ud af sammen med vores instruktører, tilføjer han.

Foruden det nye hold for de yngste, er der også nyheder på holdet vandtilvænning. Det er for personer, som måske ikke føler sig trygge ved situationen i vand, og i år er det udvidet, så det er for børn fra 12 år og opefter. Holdet er et lille hold med højst seks deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce