Annonce
Bjerringbro Avis

Ny sæson i højskoleforeningen

Hør Carl-Christian Bringgaard fortælle om Jeppe Aakjærs liv torsdag den 29. august. Privatfoto
Annonce

Bjerringbro: Torsdag den 29. august indledes en ny sæson hos Bjerringbro Højskoleforening, med besøg af foredragsholder Carl-Christian Bringgaard, der vil tale om den kendte forfatter og digter Jeppe Aakjær.

Carl-Christian Bringgaard kommer i sit foredrag ind på på Aakjærs barndom, ungdom samt de senere år og præsenterer en del af hans sange, som ved arrangementet vil blive sunget sammen med deltagerne.

Carl-Christian Bringgaard er født i 1943 og har afsluttet et aktivt arbejdsliv og gik på efterløn i 2006. Siden 2008 har han været medlem af Lynge menighedsråd og med til at starte "Sang Café, for 10 år siden, hvor fællessang efter højskolesangbogen gennemføres én gang månedligt. I øvrigt er Carl-Christian Bringgaard meget aktiv i mange andre sammenhæng som bestyrelsesmedlem i Ældre Sagen, Sorø, Kongsgaardens Venneforening samt Egholtfonden med mere.

Billetter til arrangementet kan købes på Nørgaards Højskole, hvor foredraget finder sted, men det er vigtigt at man tilmelder sig via højskolens e-mail adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce