Annonce
Bjerringbro Avis

Ny skoleleder på Rødkærsbro Skole

Claus Wandall Rødkærsbro Skole
Claus Wandall starter i Rødkærsbro 1. oktober
Annonce

Rødkærsbro:  Da eleverne på Rødkærsbro Skole mødte ind efter sommerferien, var det til en skoledag med udsig til en ny skoleleder. I foråret blev lederen af Rødkærsbro Skole, Hasse Valdemar Mortensen ansat som skoledirektør i Viborg Kommune, men han skulle dog også fungere som skoleleder, indtil en ny var ansat.

Nu er der så ansat en ny skoleleder, nemlig  Claus Wandall. Han har første skoledag i Rødkærsbro 1. oktober. Han kommer fra en stilling som viceskoleleder på Lind Skole i Herning Kommune.

Claus Wandall er uddannet lærer og har arbejdet som lærer i 12 år i Skanderborg, inden han blev viceskoleleder i Herning. Desuden har han taget en kommunal lederuddannelse i Herning Kommune, samt en diplomuddannelse i skoleledelse og en trivselsvejlederuddannelse.

Han bor i Resenbro ved Silkeborg med sin kone og tre børn på otte, 10 og 12 år. I fritiden spiller han bordtennis og har i mange år været både træner og leder på klub- og unionsplan.

- Jeg ser frem til at blive en del af Rødkærsbro Skole og Viborg Kommune og lære elever, forældre og personalet at kende. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af byen og er imponeret over faciliteterne, der er i lokalområdet. Dem glæder jeg mig til at sætte i spil, og til at lave gode samarbejder med de lokale foreninger, virksomheder og institutioner, siger Claus Wandall, i en pressemeddelelse.

11 personer søge stillingen som som skoleleder på Rødkærsbro Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce