Annonce
Bjerringbro Avis

Ny udstilling i Doctors Gallery

Lissy Siig fra Frederiks udstiller i Bjerringbro. Privatfoto
Annonce

Bjerringbro: Årets første udstiller i Doctors Gallery i Bjerringbro er Lissy Nanna Siig fra Frederiks. Hun udstiller i galleriet i to måneder.

Lissy Siig har altid fundet tid til at tegne og male. Det er dog siden at hun i midten af 1990'erne pådrog sig en kronisk sygdom, at hun mere seriøst har kastet sig over maleriet, idet hun ved at male har fundet en måde at skabe afstand til sin sygdom, og dermed mere livskvalitet.

Hun har selv eksperimenteret med mange stilarter, og desuden har hun modtaget undervisning fra flere kendte kunstnere og været på diverse kunstkurser. I Frederiks mødes hun regelmæssigt med flere andre kunstudøvere.

- Jeg maler mest abstrakt, men også figurativt og nonfigurativt, og det gør jeg, fordi jeg elsker at eksperimentere og lege med farver, metoder og materialer i mine malerier, siger hun.

- Det får mig til at slippe fantasien løs. Mine malerier skal ikke være et spejl af virkeligheden, og derfor arbejder jeg inden for flere forskellige genrer, tilføjer Lissy Siig.

Udstillingen af Lissy Siigs akrylmalerier er en salgsudstilling, og den kan ses i Klinikgårdens normale åbningstid frem til udgangen af februar måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce