Annonce
Bjerringbro Avis

Nye farver i Jyske Bank

Afdelingsdirektør Chris Trans Lundquist glæder sig over, at Bjerringbro-afdelingen er en af de første, hvor Jyske Banks nye indretningskoncept gennemføres.
Jyske Bank i Bjerringbro er en af de første afdelinger, som indrettes efter bankens nye koncept.
Annonce

Bjerringbro: Hvis folk så, at der var folk i Jyske Bank i Bjerringbro i weekenden, så var der ingen grund til panik, det var ikke tyve men håndværkere, som var i færd med at lægge nyt gulv.

Den seneste uge har tre malere fra den lokale Britt Maler arbejdet koncentreret med at male både i ekspeditionslokalet og i mødelokaler.

I weekenden fik banken så nyt gulvtæppe, og af den klimavenlige slags, idet de grønne tæppefliser er lavet af fiskenet, som er fisket op fra verdenshavene, hvor de er en stor forureningskilde. Også bagsiden af tæppefliserne er genbrugsmaterialer, og når tæppet er slidt, tager tæppeproducenten, Egetæpper tæppefliserne retur og genanvender dem.

- Vi vil gerne se vores kunder og helst en gang om året, hvor vi kan snakke om deres planer, for eksempel huskøb eller omlægning af lån eller spørge til deres pensionsopsparing

Chris Trans Lundquist, Afdelingsdirektør hos Jyske Bank Bjerringbro

Annonce

Nyt koncept

Indretningen sker efter et helt nyt koncept i Jyske Bank, som indtil nu kun er gennemført i store afdelinger i Odense og Silkeborg.

- Vi får det her i Bjerringbro-afdelingen, fordi vi bliver i byen, siger afdelingsdirektør Chris Trans Lundquist med henvisning til de seneste års mange banklukninger landet over.

Skranken fjernes fra ekspeditionslokalet, istedet indrettes med to sæt loungemøbler, og kaffemaskinen og vandautomaten får plads lige inden for døren. På væggene kommer nye dekorationer, planen er, at der blandt andet skal være billeder fra lokalområdet, så man straks får en fornemmelse af, at man står i Jyske Banks afdeling i Bjerringbro.

I forbindelse med udskiftning af møblerne er der også fokus på genbrug. Gudenådalens Fribørnehave i Bjerring får møblerne fra børnehjørnet, og møblerne fra mødelokalerne fordeles blandt de lokale foreninger.

Annonce

Fem mødelokaler

Selv om mange bankkunder klarer deres bankforretninger via netbank og sjældent kommer i banken, så opfordrer afdelingsdirektør Chris Trans Lundquist kunderne til at kigge ind.

- Vi vil gerne se vores kunder og helst en gang om året, hvor vi kan snakke om deres planer, for eksempel huskøb eller omlægning af lån eller spørge til deres pensionsopsparing, siger han.

Foruden det nye gulv og nye farver på væggene indrettes der også et ekstra mødelokale, så der nu bliver ialt fem mødelokaler og plads til alle - også på travle dage. Alle mødelokaler får nye farver og nye møbler.

Banken forventer at vise de nyrenoverede lokaler frem ved et åbent hus arrangement senere på året.

Malere fra den lokale Britt Maler har travlt både i Jyske Banks ekspeditionslokale og i mødelokalerne. Foto: Christine Krüger Hansen
Det nye gulvtæppe er lavet af gamle fiskenet, som er fisket op fra havet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce