Annonce
Bjerringbro Avis

Nyt revisions-firma i Bjerringbro

RéVison+ har åbenet en afdeling i Bjerringbro. På kontoret kan man møde Mark Pring, Maja Kragh Thomsen, Mette Hartmann, René Aagesen og Leo Bach.
RéVision+ har åbnet afdeling i Bjerringbro - og har slået sig ned hos Knowhowz på Baldersvej.
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro-folket har nu fået endnu et sted de kan gå hen hvis de skal have hjælp til regnskabet. I samarbejde med Mark Pring, der er partner samt revisor Cand Merc Aud, har RéVision+ den 1. november officielt åbnet kontor hos KnowHowz på Baldersvej 10.

I 2017 overtog RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab aktiviteten i Revisionsanpartsselskabet Erling G. Jensen. Siden har RéVision+ udviklet sig. På kort tid har indehaver René Aagesen, Statsautoriseret revisor etableret afdelinger i Aalborg, Aars, Viborg, Aarhus og er nu også kommet til Bjerringbro. Til årsskiftes åbner den første afdeling på Fyn - nærmere bestemt Fåborg.

På kontoret kan man udover Mark Pring møde revisorassistenterne Maja Kragh Thomsen, Mette Hartmann og strategikonsulent Leo Bach.

- RéVision+ er et moderne og innovativt revisionsaktieselskab, men baseret på tidsløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed. Vi ønsker at styre samarbejdet mellem virksomhederne og deres revisor. Derfor har RéVision+ taget abonnement-konceptet til sig og tilbyder flere former for service med fast månedlig betaling, fortæller Mark Pring og fortsætter:

- RéVision+ er et moderne og innovativt revisionsaktieselskab, men baseret på tidsløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed.

Mark Pring, revisor hos RéVision+

Annonce

Ikke bare et nummer i rækken

- Inkluderet i alle aftaler er der fri telefonsupport, som gør afstanden til vores kunder kortere, idet virksomheden er mere tilbøjelig til at rådføre sig med sin revisor og den brede vifte af specialister RéVision+ ellers kan byde ind med, når man ikke skal betale ekstra for det.

Ifølge ham lægger Revision+ i særdeleshed vægt på, at forstå deres kunders virksomheder og sammensætte det bedste hold af revisorer, eksperter i strategianalyser eller noget helt andet.

– Og der er derfor at RéVision+ kan tilbyde den bedste service indenfor områder som skattemæssige forhold, generationsskifte, værdiskabende rådgivning om særlig forretningsudvikling, formueoptimering, forretningsafhændelse, forklarer Mark Pring.

- Vi er kort sagt gode til at regne, bedre til rådgivning, men bedst til at regne den ud, og som kunde hos os bliver man aldrig bare et nummer i rækken, siger han med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce