Annonce
Bjerringbro Avis

Oles Gård bygger nyt pizzabageri i Thorsø

Ole Olesen har så stor succes med sine pizzaer med blandt andet kød fra egne grise, at han nu mangler plads og flytter pizzabageriet til Thorsø.  Arkivfoto: Laura Aggernæs
Pizzabageriet Oles Gård får støtte til nyt bageri fra LAG Randers-Favrskov.

Thorsø: Oles Gård er i gang med at etablere en ny pizzafabrik i Thorsø, og LAG Randers-Favrskov støtter projektet med godt 450.000 kroner.

Ole Christian Olesen har i snart ti år produceret økologiske pizzaer på sin gård - Oles Gård - ved Sall. I takt med, at kunderne er blevet flere og flere, er gården blevet for lille, og i efteråret købte han en industrihal i Thorsø. Den bygges nu om til et moderne pizzabageri.

- Jeg ville meget gerne beholde produktionen på gården, men det kunne simpelthen ikke lade sig gøre. Grænsen var nået for, hvad vi kunne opnå der, og vi vil gerne videre. I skuffen har vi  projekter klar, og dem får vi nu mulighed for at realisere, samtidig med at vi fastholder fokus på kvalitet, siger Ole Christian Olesen til Favrskov Kommunes Erhvervsnyt.

Annonce

Jeg ville meget gerne beholde produktionen på gården, men det kunne simpelthen ikke lade sig gøre. Grænsen var nået for, hvad vi kunne opnå der, og vi vil gerne videre.

Ole Christian Olesen, indehaver af Oles Gård.

Han vurderer, at den samlede investering lander i omegnen af fem millioner kroner, når ombygningen og indretningen af den 500 kvadratmeter store pizzafabrik efter planen er færdig i april 2022. Nye maskiner og inventar koster godt 1,1 millioner kroner, og den del af projektet har LAG Randers-Favrskov støttet med godt 450.000 kroner.

- Sådan en støtte har enorm betydning for os. Vi er jo stadig en relativt lille virksomhed, og det er nyt for mig at operere med så stort et udviklingsbudget, som der er tale om her. Hver eneste krone tæller, når jeg skal føre det ud i livet, og derfor er LAG-midlerne en stor hjælp, tilføjer  Ole Christian Olesen.

LAG Randers-Favrskov uddeler EU-midler møntet på at støtte erhvervs- og foreningsprojekter i landdistrikter. Tidligere har virksomheder som Bidstrup Gods og Sall Whisky også modtaget støtte fra LAG Randers-Favrskov. Ole Christian Olesen opfordrer andre virksomheder til at gøre brug af ordningen.

- Jeg er ofte blevet kontaktet med oplysning om, at der var nogle støtteordninger, jeg kunne søge. Men det følte jeg ikke, at jeg havde tid til, for jeg havde jo travlt med at drive min virksomhed. Nu har jeg fundet ud af, at det er sindssygt vigtigt, at man også er opmærksom på støttemuligheder, for det kan hjælpe virksomheden videre. Jeg er glad for, at jeg gjorde noget ved det, det får kæmpe betydning for min virksomhed, siger Ole Christian Olesen.


Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce