Annonce
Bjerringbro Avis

Onkelhumor er blevet en kagetradition i Bjerringbro

Skovdal Nordic. Yurii Bulanov
Ny humoristisk kagetradition har vundet indbyggernes hjerter i Bjerringbro. Den 11. november fejrer KonditorBager i Bjerringbro igen bagerens fødselsdag.
Annonce

Bjerringbro: Hvilken dato har bageren fødselsdag? Den gamle gåde med det sjove ordspilssvar ”ælte i ælte” lever i bedste velgående blandt dem, der har tilbøjelighed til onkelhumor. Det samme gør traditionen for at fejre bagerens fødselsdag i KonditorBager i Bjerringbro.

– Vi nyder at udsætte vores kunder for onkelhumor. Uanset om de reagerer ved at fnise eller ved at græmme sig. Vi ser det som et sjovt indslag i deres hverdag, og det skal der være plads til, siger Anette Drengsgaard, konditorchef ved KonditorBager i Bjerringbro.

I år bliver dagen markeret med en moderne fødselsdagslagkage, der er pyntet med jordbærgele, hvid chokolade, blåbær, jordbær og minimarengs på toppen, der kan købes i KonditorBager på Brogade i Bjerringbro.

Fødselsdagskagen

Selvom det ikke er alle kunderne i KonditorBageren i Bjerringbro, der kender joken om bagerens fødselsdag, er bagerens fødselsdag blevet en dag, som mange kunder har taget til sig. Det, der startede som onkelhumor, er nu blevet til en god forretning for bagerne.

Annonce

Travl dag

- Der er ingen tvivl om, at alle dage, der giver positiv opmærksomhed til bageren giver øget salg. Det ser vi med Brunsvigerens Dag og også med Bagerens Fødselsdag, hvor man i dag har gode muligheder for at bruge de sociale medier til at ”fejre” sin fødselsdag med alt fra særlige tilbud til bare en sjov fødselsdagssang. Det er alt sammen med til at give et øget fokus på bagerens produkter, og hvem vil ikke gerne fejre en fødselsdag med en kage, siger Anders Grabow, kommunikationsansvarlig hos Bager- og Konditormestre i Danmark.

Selvom der også skal være tid til grin, bliver der travlhed i bageriet inden bagerens fødselsdag. Anette Drengsgaard forventer nemlig, at der skal bages mange fødselsdagslagkager til den store fejring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

En gave at være tandlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ladcykel til bypedeller

Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce