Annonce
Bjerringbro Avis

Open by Night: Gode tilbud men ingen aktiviteter

Det er efterhånden længe siden, at der har været et større arrangement i Bjerringbro midtby. Arkivfoto: Christine Krüger Hansen
Der bliver masser af gode tilbud at gå efter, når Bjerringbro Detail for første gang i over et år inviterer til Open by Night.

Bjerringbro: Det er efterhånden længe siden, at der har været et Open by Night- arrangement i Bjerringbro. Sidste år blev de gode tilbud og den hyggelige stemning aflyst begge gange, alt sammen på grund af corona, men med de lempede restriktioner følger også muligheden for at samle flere mennesker, og derfor har forretningerne samt Bjerringbro Detail besluttet at fastholde dette års første Open by Night arrangemnet, der finder sted fredag den 28. maj.

Det bliver dog ikke helt som det plejer, for corona-udfordringen sætter stadig sine begrænsninger.

- Butikkerne har denne aften masser af gode tilbud og længe åbent, men derudover sker der ikke noget særligt. Vi har hos Bjerringbro Detail helt bevidst valgt ikke at lave et større arrangement med en masse aktiviteter, musikindslag og hoppeborge, siger formand for Bjerringbro Detail Kirsten Elsborg.

Annonce

Hun håber selvfølgelig på, at mange kunder stadig vil bakke op om arrangementet, selv om det først og fremmest er de gode tilbud, der skal gås efter.

- Det er ikke for at springe over, hvor gærdet er lavest, men fordi vi gerne være forsigtige. Corona er her jo stadig, og vi vil nødig være årsag til, at smitten stiger igen, siger Kirsten Elsborg, der også gør opmærksom på, at der stadig er restriktioner i forhold til antal kunder i den enkelte butik.

Sidste dag for Kirsten

- Det skal man jo lige være ekstra opmærksom på sådan en aften, hvor der kan være mange mennesker i byen, siger hun, der selv har et skilt på butikkens dør, hvor der står, hvor mange kunder, der må være i forretningen af gangen.


Butikkerne har denne aften masser af gode tilbud og længe åben, men derudover sker der ikke noget særligt.

Kirsten Elsborg, formand for Bjerringbro Detail


For Kirsten Elsborg er aftenen en smule mere speciel end for andre, for denne aften er også sidste gang, hun har åben hos Elsborg Lædervarer.

Hun har den senste måned haft ophørsudsalg, og fredag er altså sidste dag, at hun byder kunder indenfor.

- Ja, det bliver da nok lidt specielt, men jeg har vænnet mig til tanken og ser fremad. Nu håber jeg bare, at jeg kan få lejet lokalet ud, så der ikke skal være endnu en tom butik i byens gågade, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce