Annonce
Bjerringbro Avis

Overskuddet stiger hos stor Rødkærsbro-virksomhed

Direktør hos Rødkærsbro-virksomheden JPBC A/S, Henrik Høgh er ganske tilfreds med årest regnskab. Arkivfoto: Morten Stricker
JPBC A/S i Rødkærsbro kan, foruden Viborgegnens Erhvervsråd årspris, også fejre et flot overskud, hvor virksomhedens bruttofortjeneste på et år er steget fra 34 millioner kroner til 40,3 millioner kroner.
Annonce

Rødkærsbro: Da indehaver og direktør hos JPBC A/S, Henrik Høgh forlede kunne tage imod Erhvervsrådets Årspris, der blev uddelt af Viborgegnens Erhvervsråd ved deres årlige Award Show, var alle medarbejdere inviteret med og jublen ved bordet, da Rødkærsbro-virksomheden fik tildelt titlen, var stor.

Generelt er det faktisk svært at få armene ned for tiden hos firmaet, der er underleverandør/ samarbejdspartner af løsninger og produkter indenfor pladebearbejdning og konstruktioner, idet overskuddet er blevet større i det seneste år

Det fremgår af den friske årsrapport for 2018/19, som selskabet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet steget kraftigt fra seks millioner kroner til 11 millioner kroner før skat.

Forrige år var der i gennemsnit 48 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 53 ansatte i seneste regnskabsår.

Annonce

Stor investering

Virksomheden havde sidste år en vækst både på omsætning og bemanding med 35 procent og er for tiden i færd med en større udvidelse.

En ny maskine - en såkaldt laserrørskærer - er blevet indkøbt til den nette sum af 10 millioner kroner, og for at den overhovedet kan samles og sættes i drift, har man også bygget en ny stor hal, der naturligvis også er en del af investeringen.

- Totalinvesteringen i år for virksomheden har været på lige knap 16 millioner kroner, fortalte Henrik Høgh da han i efteråret viste avisen rundt på arbejdspladsen, der rummer 60 arbejdspladser.

I regnskabet knytter virksomhedens ledelse selv følgende ord til tallene:

- Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold iperioden 1. oktober 2018 - 30. september 2019, udviser et resultat på 8.541.511 kroner mod 4.709.494 kroner sidste år, og selskabet realiserede en bruttofortjeneste på 40.385.801 kroner mod 34.036.843 kroner sidste år. Selskabet har således haft en ikke ubetydelig aktivitetsfremgang. Ledelsen anser årets resultat som tilfredsstillende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce