Annonce
Bjerringbro Avis

Penge til støjmåling givet

Onsdag godkendte Viborg Byråd en anlægsbevilling på 300.000 kroner, som skal bruges til nye støjmålinger på Bjerring Hede 41-43 i forbindelse med anlæg af en crossbane til elcrossere. Arkivfoto: Preben MAdsen
Annonce

Bjerringbro: Som ventet blev det godkendt på onsdagens  byrådsmøde i Viborg Kommune, at der sættes penge af til nye støjmålinger i forbindelse med oprettelsen af en fremtidig crossbane på Bjerring Hede 41-43.

I slutningen af november godkendte og sendte kultur- og fritidsudvalget anmodningen om en støjmåling videre til byrådet på baggrund af et forslag fra Bjerringbro Cross Klub om at gå over til elcrossere.

Crossklubben havde inden fået afslag til at bygge en motocrossbane på Bjering Hede 41-43, da der i følge Viborg Kommune ikke var ordentlig afklaring omkring en støjrapport, samtidig med at banen skulle ligge op til en økologisk forbindelseslinje.

Men forslaget fra klubben om at gå over til elcrossere, hvilket mindsker støjudledningen betydelig, satte igen gang i processen, og på budgetkonferencen i august valgte kommunens politikere at afsætte et rådighedsbeløb på 2.800.000 kroner i 2021 til motocross-bane med el-motorcykler.

Herefter holdt crossklubben møde med repræsentanter for Viborg Idrætsråd og forvaltningen for at drøfte det videre forløb for projektet, hvor det blev aftalt, at der skal udarbejdelse en ny støjundersøgelse, der løber op i 300.000 kroner.

Det var denne anlægsbevilling, som byrådet onsdag nikkede ja til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Bjerringbro Avis

Nyholm-skulptur på plads

Annonce