Annonce
Bjerringbro Avis

Plads til musik: Koncerter på vej

Niels Due Jensens Plads
Niels Due Jensens Plads bliver i løbet af sommeren omdrejningspunkt for en række musikalske oplevelser, der skal indbyde til hyggeligt samvær og gode oplevelser midt i Bjerringbro.

Bjerringbro: Der var masser af planer og gode ideer til, hvad byens nye plads - Niels Due Jensens Plads - skulle bruges til, efter at den blev indviet sidste år.

Godt nok fik pladsen ikke lov til at ligge øde hen, især børn og unge mennesker tog hurtigt den fine bypark til sig, men corona'en satte dog en begrænsning for, hvad pladsen ellers skulle være anvendt til siden den blev tilgængelig i september 2020.

Planer om, at mad- og kunstmarked samt sidste års kulturfestival og andre musikalske indslag skulle bruge pladsen, kom aldrig op at stå, alt sammen på grund af corona-restriktiktioner.

Annonce

Alt dette bliver dog ændret nu, i og med at samfundet igen åbner op.

Allerede for nogle måneder siden søgte Bjerringbro Byforum sammen med "Vi er Viborg", om penge hos økonomi- og erhvervsudvalget til en såkaldt corona-genstart i både Bjerringbro og Viborgs bycentrum.

Der blev givet en pose penge til at pynte op i gågaden og på pladsen samt til underholdning, og det udmønter sig nu en en række koncerter på Niels Due Jensens Plads - hvoraf de to første finder sted i juni måned.


Planen er, at der skal være noget underholdning til børnefamilierne, som de lige kan smutte forbi og opleve, når de har været ude at handle lørdag formiddag

Lars Christiansen, bychef


- Der er allerede planlagt to koncerter inden sommerferien nemlig den 17. og den 24 juni og så bliver der også et par stykker i august, fortæller bychef Lars Christiansen.

Lokale musikere

Første koncert er med det lokale og ganske populære band California, og ugen efter kan man synge med, når ægteparret Helle og Dynes Skovkjær stiller op med "Toner af guld".

- Vi satser på vores egne lokale kunstnere, delvis fordi vi også gerne vil hjælpe dem i gang igen efter et år, hvor de ikke har haft meget at lave, fortæller Lars Christiansen, der glæder sig til, at pladsen for alvorlig skal bruges til det, den var tiltænkt.

- Det handler om, at folk i Bjerringbro skal have muligheden for at komme ned på Niels Due Jensens Plads i en times tid og føle sig underholdt, samtidig med at de kan få et glas vin, en kop kaffe eller en øl. Det bliver en hyggelig aften på pladsen, sige Lars Christiansen.

Koncerterne er gratis, og det er Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter der står for salg af drikkevarer.

Foruden disse fire koncerter, bliver der også brugt penge på børneunderholdning, der også kommer til at foregå på pladsen.

- Planen er, at der skal være noget underholdning til børnefamilierne, som de lige kan smutte forbi og opleve, når de har været ude at handle lørdag formiddag, siger Lars Christiansen.

Også Bjerringbro Detail har planer om at byde ind med underholdning på pladsen i løbet af sommeren.

- Detaljerne er endnu ikke helt på plads, men vi regner med noget lørdagsjazz, fortæller Lars Christiansen, der glæder sig over, at man igen får mulighed for musik og glade dage i Bjerringbros bymidte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce