Annonce
Bjerringbro Avis

Politikere i tænkeboks: Skal der laves ny bro i Ulstrup?

Trækstien langs Gudenå er populær, og byrådet i Favrskov er klar til at bruge penge på at gøre stien endnu mere tilgængelig. Måske med en ny bro over åen i Ulstrup. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Der er afsat tre millioner kroner til en ny bro over Gudenå ved Ulstrup, der skal gøre det lettere at færdes på Trækstien. Men lige nu overvejer politikerne i Favrskov, hvordan pengene bedst kan bruges.
Annonce

Ulstrup/Favrskov: I løbet af sommeren vil flere af politikerne i byrådet i Favrskov snøre vandreskoene og gå en tur på Trækstien langs Gudenå ved Ulstrup.

Blandt dem er næstformanden i teknik- og miljøudvalget, Niels Flade Nielsen (S).

- Vi vil gerne være bedre oplyst, når vi skal tage stilling til, hvordan vi bedst bruger de penge, der er sat af til en ny bro over Gudenå ved Ulstrup. Det vigtigste er at Træksti-projektet kommer videre, understreger han.

Forhistorien er, at der i budgettet for 2020-23 er afsat tre millioner kroner til en ny bro over Gudenå. Den skal placeres ved Bamsebo Camping og være til gavn for dels vandrere langs Trækstien, der går fra åens udspring i Tørring til udløbet i Randers Fjord, desuden for byens borgere, der så kan gå en rundtur langs åen.

Det har vist sig, at begejstringen for en ny bro tilsyneladende ikke er så stor i Ulstrup, og det fik politikerne i teknik- og miljøudvalget til at foreslå byrådet, at man i stedet skulle arbejde på at bruge pengene til en generel forbedring af den del af Trækstien, der løber gennem Favrskov Kommune.

Annonce

Sparket til hjørne

Men på byrådsmødet forleden blev politikerne enige om at sende sagen tilbage til udvalget til fornyet behandling.

- Der er ikke noget dramatik i det, vi vil bare bruge sommeren til at blive klogere - så nu er sagen sparket til hjørne indtil efter ferien, siger Niels Flade Nielsen.

Han understreger, at det er vigtigt at få Trækstien gjort så tilgængelig og indbydende som muligt. Der er nemlig stigende interesse for længere vandreruter i Danmark.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce