Annonce
Bjerringbro Avis

Pumptrack bane indviet i Ulstrup

Torsdag blev Ulstrups pumptrack bane indviet. Foto: HBNielsen Photography
Masser af lokal støtte og frivillige timer har resulteret i Midtjyllands største pumptrack bane.
Annonce

Ulstrup:  Torsdag den 27. august var der indvielse af ny pumptrack bane, samt nyrenoveret stadion i Ulstrup.

I rigtig mange år lå en stor bunke jord nedenfor multibanen ved Ulstrup stadion. Ingen vidst hvad den kunne bruges til indtil Ulstrup MTBikers, en afdeling af Ulstrup IF, kom på den fantastiske ide at bygge en pumptrack bane.

Herefter gik Bruno Kiilerich og andre frivillige i gang med at undersøge hvad der kunne laves, hvem der kunne lave det, og hvad det ville koste. Der kom hurtigt et samarbejde op at stå med Falles Sti og sporbyg, som designede en fantastisk bane, som også er den største af sin slags i Midtjylland.

Masser af børn deltog i indvielsen. Foto: HBNielsen Photography

Der blev søgt både små og store sponsorer, samt flere fonde og rigtig mange lokale butikker og håndværkere støttede op om banen, inklusiv  Sparkassen Kronjylland i Bjerringbro, Favrskov kommune og DGI og DIFs foreningspuljer.

Annonce

Mange timers frivilligt arbejde

Desuden puttede Ulstrup IF også selv penge i projektet.

Mange penge gør det sjældent alene, og heldigvis har rigtig mange frivillige lagt mere end 250 timers arbejde i projektet.

Torsdag blev banen så indviet med taler ved souschef fra Sparkassen Kronjylland Bjerringbro Anders Steffen, samt Steen Thomasen, formand for kultur og fritidsudvalget i Favrskov kommune. Derudover var der flotte opvisninger på pumptrackbanen med Falles Crew, mens mange børn deltog i et såkaldt Biatlon.

Anders Steffensen fra Sparekassen Kronjylland i Bjerringbro holdt en tale og viste den flotte donation frem. Foto: HBNielsen Photography

På dagen markerede man også at Ulstrup stadion er blevet renoveret.


Mange penge gør det sjældent alene, og heldigvis har rigtig mange frivillige lagt mere end 250 timers arbejde i projektet.


Der er blevet lagt nyt dræn i hele banen, og efter et års ventetid er banen endelig klar til at blive brugt til at spille fodbold på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce