Annonce
Bjerringbro Avis

Råd forsinker ombygning af kirkekontor

Her i den tidligere præstebolig indrettes kontorer til præster og provst. Arkivfoto: Morten Dueholm
Ombygning af præstebolig i Bjerringbro er forsinket
Annonce

Bjerringbro: Siden foråret har håndværkere arbejdet koncentreret med ombygning af den tidligere præstebolig på Nørregade i Bjerringbro, så den foruden at være det lokale kirkekontor også kan rumme kontor for provst Bjarne Markussen.

Egentlig skulle det hele være klar til indflytning til 1. december, men arbejdet er lidt forsinket, fordi der undervejs blev fundet råd i nogle spær. Ifølge sognepræst og provst Bjarne Markussen er det dog ikke så slemt.

- Der er tale om et beløb på under 100.000 kroner, og det kan formentlig dækkes af forsikringen, siger han, som forventer, at hele ombygningen er færdig i starten af det nye år.

Viborg Vestre Provsti har de seneste år haft til huse hos firmaet Evida (tidligere Dansk Gasdistribution og HMN Gasnet) på Vognmagervej i Viborg, men den lejeaftale blev opsagt i 2019, idet Evidas afdeling i Søborg flytter til Viborg.

Derfor var det nødvendigt at finde nye lokaler, og provstiet flytter ud i slutningen af måneden. På grund af forsinkelsen får provstikontoret nu midlertidig adresse i konfirmandstuen, og når håndværkerne er helt færdige med ombygningen, bliver provstikontoret indrettet i den tidligere præstebolig. Foruden provsten selv får også provstisekretæren kontor i den tidligere præstebolig.

Provstiet omfatter 38 sogne og 20 sognepræster og deler en personalekonsulent med Viborg Domprovsti og Vesthimmerlands Provsti, og vedkommende får en satellit-arbejdsplads i Bjerringbro.
- Et provstikontor i Bjerringbro vil være mere tilgængeligt end et kontor i Viborg. Et kontor i lokalområdet vil give langt større sammenhæng og kvalitet i mit arbejdsliv. Jeg er i Viborg de fleste hverdage, så jeg vil spare meget tid på vejen, når kontoret flytter, sagde Bjarne Markussen til avisen, da beslutningen blev taget


Et provstikontor i Bjerringbro vil være mere tilgængeligt end et kontor i Viborg. Et kontor i lokalområdet vil give langt større sammenhæng og kvalitet i mit arbejdsliv.

Bjarne Markussen, sognepræst og provst.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

En gave at være tandlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ladcykel til bypedeller

Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce