Annonce
Bjerringbro Avis

Røde Kors frivillig glæder sig over at hjælpe

Lene Munkholm er tovholder på årets julehjælp, som Bjerringbro Røde Kors uddeler, og hun havde en travl søndag. Foto: Johnny Pedersen
Tovholder på årets julehjælp Lene Munkholm havde en travl søndag.

Bjerringbro: Glæde og taknemmelighed er de ord, som tovholder for julegaveuddelingen hos Røde Kors Bjerringbro Lene Munkholm bruger, når hun fortæller om jobbet med at sikre en god jul hos lokale familier, hvor det er småt med pengene.

Søndag havde hun travlt med at uddele julepakkerne, som foruden slik, chips, sodavand og andet godt, som Lions Bjerringbro indsamlede ved butikkerne i slutningen af november også indeholdt et gavekort på 800 kroner til Coops butikker samt et gavekort til gaver til børn.

- Jo der er rigtig meget arbejde i det. Men for mig er det er en kæmpe belønning at være med til at viderebringe gaverne og glæde så mange mennesker med forholdsvis beskedne gaver, siger hun efter uddelingen i Bjerringbro og Rødkærsbro søndag.

Annonce

- De fleste er meget taknemmelige, og det er dejligt, at Lions Bjerringbro igen i år har indsamlet masser af gode ved byens supermarkeder, tilføjer Lene Munkholm, som også brugte et par dage på at pakke de indsamlede varer i kasser. Folk fra Poul Due Jensens Fond hjalp også med at pakke kasser og uddele dem i Bjerringbro. Fonden donerede desuden 500.000 kroner til Røde Kors landsdækkende julehjælp.

I år uddeler Bjerringbro Røde Kors 88 julepakker i det område, som dækker den tidligere Bjerringbro Kommune, heraf er omkring halvdelen til flygtningefamilier. I 2020 fik 71 familier en pakke. Med i alle pakker er der også en voucher, som kan byttes til et juletræ hos en lokal juletræsproducent.

Som noget specielt inden for Røde Kors uddeler afdelingen i Bjerringbro også julepakker til enlige og familier uden hjemmeboende børn. Her er der også gavekort til dagligvarer men dog på mindre beløb end til familier.


Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce