Annonce
Bjerringbro Avis

Rødkærsbro Skole søger ny leder

Hasse Valdemar Mortensen startede 1. juni som skolechef i Viborg Kommune. Arkivfoto: Viborg Kommune
Afløser for Hasse Valdemar Mortensen skal starte 1. oktober
Annonce

Rødkærsbro: Hvis man drømmer om at blive skoleleder, så er der nu en chance i Rødkærsbro. Stillingen er ledig 1. oktober, da tidliger leder Hasse Valdemar Mortensen, 1. juni  i år startede som skolechef i Viborg Kommune.

I følge stillingsopslaget skal den nye skoleleder arbejde for et attraktivt folkeskoletilbud i Rødkærsbro, og sammen med skolens ledelsesteam skal man sætte rammerne for den fortsatte drift og udvikling af en velfungerende helhedsskole med en stærk position og forankring i lokalområdet.

Rødkærsbro Skole har cirka 350 elever fordelt på tre afdelinger. Skolefritidsordningen og Klub Rødkær er en integreret del af skolen, og der er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Skolen har cirka 50 medarbejdere,  heraf er der 31 lærere, otte pædagoger og seks medarbejdere inden for rengøring og teknisk service.


Rødkærsbro Skole har cirka 350 elever fordelt på tre afdelinger. Skolefritidsordningen og Klub Rødkær er en integreret del af skolen, og der er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger.


-  Rødkærsbro er et levende lokalsamfund med ca. 1.800 indbyggere. Byen har også børnehus, hal og en alsidig idrætsforening, der i 2018 blev kåret som årets idrætsforening i Viborg Kommune. Dertil kommer 2.000 arbejdspladser fordelt på 200 virksomheder. I stillingsopslaget lægges der vægt på, at skolen har et tæt og aktivt samarbejde med både idrætslivet og de lokale virksomheder, og at skolen ligger  naturskønt tæt på Gudenåen, Tange Sø og den lokale Æbleskov, lyder det i opslaget.

Også en anden af Bjerringbro-områdets skoler har for nylig fået ny skoleleder, idet Karina Degryr Thomsen startede på Egeskovskolen i Bjerrringbro 1. juni.

Der er ansøgningsfrist på stillingen 9. august.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce