Annonce
Bjerringbro Avis

Randers Kammerorkester spiller udendørs i Langå

Randers Kammerorkester spiller to gange i Langå.
Annonce

Langå: Langå Koncertforening starter sæson 2020-2021 med en ekstra koncert lørdag 20. juni, hvor Randers Kammerorkester har tilbudt at spille en ekstra koncert. Koncerten holdes i Langå Bypark og varer cirka 45 minutter.

- Publikum opfordres til selv at medbringe en stol og eventuelt tage lidt kaffe med, og vi håber selvfølgelig, at man sørger for de anbefalede afstande til hinanden. Der vil være rådgivere på plænen.  Hvis vejret ikke arter sig på den sommerlige måde, vil vi forsøge at afholde koncerten i byrådssalen i Kulturhuset, siger formanden for Langå Koncertforening Jørgen Bruno Andersen.

Den første koncert i den planlagte sæson er også med Randers Kammerorkester, der giver  koncert lørdag 22. august i Kulturhuset Langå. Koncerten vil være med strygere, som spiller musik af Antonin Dvorak, Samuel Barber og Frantz Schubert. Det vil være musik af meget stor skønhed, og amerikaneren Samuel Barber leverer en adagio for strygere, som blev John F. Kennedys yndlingsværk, og som også blev spillet i Royal Albert Hall i 2001 til minde om ofrene  11. september samme år.

Næste koncert i efteråret bliver noget af et scoop, idet det er lykkes at engagere sopranen Berit Barfred Christensen med pianist. Koncerten holdes lørdag 3. oktober i Kulturhuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce