Annonce
Bjerringbro Avis

Restaurant Pøt Mølle ramt af vandskade

Kromanden på Pøt Mølle Flemming Christiansen er ikke kun ramt af corona-nedlukning, nu kæmper han med en vandskade. Arkivfoto:   Anne Myrup Pedersen
Kaskader af vand løb fra loftet ned i køkkenet på restauranten i Frijsenborgskovene.

Favrskov: Som om cafe- og restauranter på grund af corona-nedlukningen ikke har det svært nok i øjeblikket, så er Restaurant Pøt Mølle i Frisenborgskovene ved Hammel nu også blevet ramt af vandskade.

Mandag i vinterferien sprang et vandrør på loftet i restaurantens hovedbygning, og vandet løb først ned i baren og baglokalet ved restauranten på første sal og derefter ned i køkkenet i stueetagen.

- Mandag eftermiddag holder vi lukket, og jeg var kørt hjem ved 13-tiden. Ved 19-tiden fik jeg på min telefon en alarm om, at der ikke var forbindelse til fyret, og så kørte jeg derud, fortæller kromanden Flemming Christiansen, som fik noget af en forskrækkelse.

- Da jeg åbnede døren til køkkenet, væltede det ned med vand fra loftet. Det var som en troperegn, fortæller kromanden, som kender til troperegn fra Thailand, hvor hans hustru kommer fra.

Bag baren i restauranten på første sal stod der 10 cm vand på gulvet, og alt var vådt. Han tilkaldte elektrikeren til at sikre el-installationer og gik så i gang med at skovle vand.

Forsikringsselskabet har sørget for affugtere, og køkkenet er nu gjort rent. Nu afventer han besked om, hvor meget af loftet i køkken og restauranten, der skal skiftes, og hvor længe køkkenet skal være lukket. I mellemtiden kører restauranten et såkaldt 'nød takeaway'.

Selv om det lige nu er en rigtig trist situation med både vandskade og corona-nedlukning på Pøt Mølle, så er der en del mennesker, som er begyndt at reservere mad og lokaler til fester i april og maj.

- Jo så vi glæder også til solen og til fester, lyder det optimistisk fra Flemming Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce