Annonce
Bjerringbro Avis

Roerne er igen ude på Tange Sø

Ved standerhejsningen forleden døbte Ulla Christensen en af de nye kajakker. Hun er også instruktør i Tange Roklub. Privatfoto
Tange Roklub inviterer til åbent hus søndag 8. maj.

Tange: Selv om Kong Frost endnu ikke helt har sluppet sit tag, så er mange af medlemmerne af Tange Roklub allerede på vandet. Og de omkring 100 medlemmer tager gerne imod nye klubkammerater.

Søndag 8. maj holder klubben sit traditionelle åbent hus, og her er alle velkomne. Dagen starter dog med klargøring til sæsonen, kajakker gøres klar, og en flok sejler rundt på søen og samler affald op fra vandet. Desuden er der rengøring af klubhuset, før man efter fælles frokost er klar til at tage imod dagens gæster.

- Selv om der skal gøres rent og laves andre ting, så er det en hyggelig dag, hvor der også er tid til at snakke med hinanden, fortæller formanden Ulf Andersen.

Annonce

Selv om der skal gøres rent og laves andre ting, så er det en hyggelig dag, hvor der også er tid til at snakke med hinanden.

Ulf Andersen, fmd. Tange Roklub.

Han glæder sig over, at kajakudvalget er meget aktive folk, og ved standerhejsningen forleden blev tre nyindkøbte kajakker døbt.

Tange Roklub blev etableret i 1984, og efter en periode hvor der var meget få lokale medlemmer, er det som om folk fra lokalområdet har fået øjnene op for muligheden for at ro på Tange Sø.

Som de tidligere år tilbyder klubben igen i år kajakundervisning, hvor klubbens seks kajakinstruktører gerne hjælpe ny med at lære kunsten at styre kajakken både i stille og blæsende vejr. Der er plads til 12 personer på holdet.

- Efter kurset er der nogle, som bliver hængende i klubben, mens andre forsvinder. Men vi kan glæde os over, at det kun er ganske få, som har forladt klubben under corona-nedlukningen, siger Ulf Andersen, som opfordrer alle interesserede til at kigge forbi til åbent hus arrangementet.


En del mennesker var mødt op til standerhejsningen i Tange Roklub. Privatfoto


Tange Roklub har omkring 100 medlemmer. Privatfoto
Annonce
Bjerringbro Avis

Diamantbryllup fejres i det missionshus, som mureren selv byggede

Annonce
Bjerringbro Avis

Lokal forening får penge til amfiscene

Annonce
Bjerringbro Avis

Ingrid er et ekstra sæt ører og øjne og hjælper folk med de svære samtaler

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Folkemusik i kirken

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Lys i vinduerne 4. maj

Bjerringbro Avis

Nyt startsted, længere løberuter og en ny bro: Mange gode grunde til at løbe med i Danmarks smukkeste motionsløb

Bjerringbro Avis

Sweethearts afløser Rocazino på lokal festival

Bjerringbro Avis

Ny formand for Landboforeningen Midtjylland

Bjerringbro Avis

Den guddommelige Komedie i Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Oprydningsdag på vandet

Bjerringbro Avis

To storke på eng ved Bjerringbro

Annonce