Annonce
Bjerringbro Avis

Roklub åbner dørene

Tange Roklub inviterer nysgerrige på besøg den 31. august. Arkivfoto
"Leg på vandet" for store og små lørdag 31. august.
Annonce

Tange: Tange Roklub er lørdag 31. august vært for arrangementet "Leg på vandet", der er åbent hus for børn og barnlige sjæle.

Det er en dag, hvor klubben gerne vil vise sig frem og vise hvilke muligheder, der er for at komme ud at boltre sig på Tange Sø. Der er mulighed for at komme på vandet både for store og små, og klubben vil døbe de nyindkøbte børnekajakker og servere kaffe med hjemmebag.

Rosport er en sport, hvor man kan sidde ned og dyrke en alsidig motion. Man kommer ud i naturen og oplever årstiderne i al slags vejr.

Lidt ude i fremtiden står et farverigt efterår med alle de oplevelser, det giver med fugle, farver og mulighed for at høre kronhjortenes brølen.

Annonce

Store oplevelser

Lørdag 7. september er en af de store oplevelser med Tour de Gudenå, hvor cirka 700 kajakker i Gudenåen dyster om at komme først til Randers.

Der er forskellige længder på turene, 70 kilometer starter i Silkeborg, i Ans er det turen på 42 kilometer og en junior- og senior tur på 23 kilometer starter fra Ulstrup. For nogle gælder det om at komme først og hurtigst, der er altid et par verdensmestre med, og for andre er det bare at gennemføre og få en stor oplevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce