Annonce
Bjerringbro Avis

Round Table gav næsten 400.000 kroner til Knæk Cancer

Der findes 129 Round Table-klubber i Danmark.
Landets Round Table-klubber har samlet 386.847 kroner, der er indsamlet via blandt andet salg af en velgørenhedsnål til medlemmer i alle landets klubber.
Annonce

Fredericia: Round Table i Fredericia har sammen med resten af landets klubber doneret beløb til Kræftens Bekæmpelse, der blev overdraget i forbindelse med Knæk Cancer showet på TV 2. Det er første gang, foreningen har indsamlet og doneret et beløb af den størrelse til velgørenhed. - Det er fantastisk at se, hvordan vi i en forening som Round Table kan rykke sammen på landsplan, og bidrage med et beløb af denne størrelse. Da indsamlingen startede, troede jeg ikke, vi vil kunne indsamle et så stort et beløb, hvilket også vidner om, at kræft er noget, de fleste kan forholde sig til, da vi alle har venner, familie eller kolleger, der er ramt af sygdommen, udtaler formand for RT20 Fredericia, Simon Fjord, samt formand for RT87, Jesper Hawthorn.

I alt er det blevet til 386.847 kroner, der er indsamlet via blandt andet salg af en velgørenhedsnål til medlemmer i alle landets klubber. Nålene er også produceret i 135 nummererede og unikke eksemplarer, der er blevet solgt på auktion. 21 personer valgte dog muligheden for at købe én af de nummererede nåle fri af auktionen for 4700 kroner i stedet for at vente på højeste bud.

Der er i Danmark 2300 medlemmer fordelt på 129 lokale klubber, der alle holder minimum 20 møder årligt, med virksomhedsbesøg, foredrag eller forskellige aktiviteter af social karakter på agendaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce