Annonce
Bjerringbro Avis

Så er byggeriet i gang

Byggeriet ændrer sig fra dag til dag. Foto: Hanne Bliksted
Boligselskabet Sct. Jørgen bygger nu på hotelgrunden.
Annonce

Bjerringbro: Men store dele af samfundet ligger stille på grund af corona-krisen, så sker der noget i Bjerringbros bymidte. Endda noget som fylder meget i bygbilledet.

Efter lang lang ventetid er byggeriet på Madsens Hotel-grunden i fuld gang. En gul kran arbejder på højtryk med at løfte beton-elementer, og næsten fra dag til dag ændrer bybilledet sig.

Det er Boligselskabet Sct. Jørgen, som bygger ialt 33 lejligheder på den grund, som meget længe har stået tom.

Allerede i sidste uge kom en del af de grå beton-elementer til stueetagen på plads, og i denne uge arbejder den gule kran videre med at flytte elementer fra lastbiler og ind på byggepladsen. Røde mursten er der også muret op i et lille hjørne ud mod Rossensgade.

Byggeriet er udbudt i 11 fagentrepriser, og der er mange mindre lokale firmaer, som deltager i byggeriet.
Lejlighederne bygges, hvor hotellets værelsesfløj lå, og beboerne kan flytte ind i starten af 2021, byggeriet koster 59 millioner kroner.
29. november blev der nedgravet en tidskapsel i byggeriets sokkel, eller rettere den blev gravet ned til ære for håndværkere og byens borgere. Siden blev den 'gemt rigtigt', nemlig da den blev støbt ned i betongulvet. Madsens Hotel i Bjerringbro har en lang historie som hotel, restaurant og dansested, og det er noget af det, som papirerne i tidskapslen fortæller om.

Under stor opmærksomhed blev tidskapslen gravet ned fredag 29. november. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce