Annonce
Bjerringbro Avis

Sælger livsværk efter 28 år: Fortsætter med nye ejere

Fremadrettet bliver det makerparret til venstre, der bliver indehavere af Gudenådalens Fysioterapi. Foto: Christine Krüger Hansen
Efter 28 år vælger ægteparret Anne Marie Thuesen og Nils-Bo de Vos Andersen at sælge deres livsværk - Gudenådalens Fysioterapi i Bjerringbro.
Annonce

Bjerringbro: Det er allerede 10 år siden at banken begyndte at tale om generationskifte og salg af forretningen, men det var først i december sidste år, at Anne Marie Thuesen og Nils-Bo de Vos Andersen valgte at informere deres personale hos Gudenådalens Fysioterapi om, at nu blev klinikken sat til salg, og at medarbejderne skulle gøre sig klar på at få nye og måske ukendte ejere.

Sådan kom det dog ikke til at gå, for det skulle vise sig, at to af de eksisterende medarbejdere ønskede at købe klinikken, og de overtager derfor Gudenådalens Fysioterapi per 1. januar 2020.

Ann Jakobsen og Christian Øe, der begge er uddannede fysioterapeuter og begge har været ansat i klinikken i rigtig mange år, har valgt sammen at købe den store fysioterapiklinik, og forleden blev kontrakten skrevet under.

- Det betyder rigtig meget for os, at klinikken overtages af folk, vi har arbejdet sammen med i mange år, og at de sammen med os har været med til at skabe de værdier, som klinikken er opbygget omkring, siger Anne Marie Thuesen og Nils-Bo de Vos Andersen, der har drevet klinikken i Bjerringbro i 28,5 halvt år.

Ægteparret overtog klinikken i 1991. Dengang lå den i Storegade på 1. sal, men i 2005 flyttede klinikken ind i de nuværende lokaler på Østergade 44 - også i Bjerringbro.

- Vi var tre fysioterapeuter, da vi startede og arbejdede stort set kun med briksbehandling. I dag er vi otte fysioterapeuter og to sekretærer, og en stor del af vores tilbud i klinikken er holdbaseret. Vi har således 73 hold om ugen, fortæller Nils-Bo de Vos Andersen.

- Det betyder rigtig meget for os, at klinikken overtages af folk vi har arbejdet sammen med i mange år, og at de sammen med os har været med til at skabe de værdier, som klinikken er opbygget omkring

Anne Marie Tuesen, fysioterapeut

Annonce

Bliver lidt endnu

Både han og Anne Marie fylder 65 næste år. De glæder sig til at kunne lægge det administrative ansvar fra sig, dog holder de lidt endnu fast i selve fysioterapien.

To dage om ugen vil parret have behandlinger og stå for holdtræning, mens Nils-Bo de Vos Andersen også vil arbejde som praksiskonsulent for fysioterapien i Region Midt.

- Vi har stadig meget lyst til at være aktive, og heldigvis kunne vi sagtens komme til en gensidig aftale om, at vi fortsat kan arbejde i klinikken, efter at vi har overdraget den, siger Anne Marie Tuesen.

Og selvom overdragelsen først er den 1. januar, har Ann Jakobsen og Christian Øe været trukket i arbejdstøjet i et godt stykke tid.

- Vi har ikke nogen planer om at revolutionere klinikken, og vi har da også forventningerne om, at meget af hverdagen bliver som altid, også for os to, der stadig vil stå for de behandlinger, vi altid har gjort, men vi har da været på arbejde det sidste halve år for at sætte os ind i det hele, siger Christian Øe.

Niels Bo og Anne Marie glæder sig blot over, hvor seriøst de to kommende indehavere er gået til opgaven.

- De kommer til at supplere hinanden rigtig godt, siger Anne Marie Thuesen om det nye makkerpar.

Annonce

Taget godt imod

Mens Christian Øe i mange år har drømt om at overtage klinikken, så er tanken ikke helt så gammel hos Ann Jakobsen, og hun er enormt glad for, at de er to om at skulle drive Gudenådalens Fysioterapi fremover.

- Det har være vigtig for mig, at der har været en anden fra klinikken, jeg kunne diskutere diverse problematikker med, siger Ann Jakobsen, der sammen med Christian Øe arbejder hårdt på at sætte sig ind arbejdsmarkedsregler, journallovgivning, kvalitetssikkerhed samt alt muligt andet administrativt, der følger med posten som ejer af klinikken.

Alt dette betyder også, at de nye ejere er rigtig godt tilfreds med den glidende overgang, der betyder at Anne Marie Thuesen og Nils-Bo de Vos Anders stadig vil være at finde i klinikken i det nye år.

- Vi står klar til at hjælpe, siger parret, der også føler sig enormt taknemmelige over, at de, dengang de kom til byen, blev taget så godt i mod af Bjerringbro-folket, og at de gennem hele perioden har haft et rigtig godt samarbejde med de lokale læger.

Ann Jakobsen og Christian Øe, til venstre i billedet, har købt klinikken af Anne Marie Thuesen og Nils- Bo de Vos Andersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce