Annonce
Bjerringbro Avis

Sæson nummer 16: Bamsebo Camping har nu også lokaler til fest og møder

Steen Pedersen og hustruen Iben er midt i 16. sæson på Bamsebo Camping,hvor de også tilbyder nye lokaler, til venstre pavillonen og til højre Bamsebo Bar, hvor der er plads til både kurser og fester. Foto: Hanne Bliksted
Iben og Steen Pedersen er i gang med sæson nummer 16.

Ulstrup: Højsæsonen er i fuld gang på Bamsebo Camping,  og foruden to nye familietelte er der også nye bygninger eller rettere én ny bygning og en renoveret pavillon. Tiden med corona gav  tid til udvikling af pladsen, så der foruden de i alt 145 pladser - inklusive telte og hytter - nu også er mulighed for at leje lokaler til en familiefest eller til konferencedage.

Allerede i starten af 2020 fik den gamle pavillon vinduer på alle fire sider, så kanogæster kan sidde i tørvejr og nyde udsigten over Gudenåen. Senere på året kom så Bamsebo Bar - en ny bygning med plads til 50-60 personer, som kan bruges til  firmaarrangementer fra mandag til fredag og familiefester i weekenden.

- Vi håber, at nogle af områdets store virksomheder vil leje sig ind til kurser med overnatning i hytter og samtidig bruge det flotte område til blandt andet kanoture, siger ejeren af campingpladsen Steen Pedersen, da han viser rundt i bygningen, som har både faciliteter til undervisning og køkken.

Annonce
Ejerne af Bamsebo Camping Steen Pedersen og hustruen Iben har tænkt nyt, og lejer nu også lokaler ud. Foto: Hanne Bliksted

Liv til området

Han erkender, at corona'en ændrede planerne om, at Bamsebo Bar skulle være fuld af liv allerede sidste år. Også dette forår har der været stille i de nye lokaler. Men nu er der lys forude, der er booket til otte konfirmationer i efteråret og til konfirmationer frem til 2024.

Men han vil også gerne have gang i udlejningen på hverdage, idet det også kan give liv til hele campingpladsen og indtjening til lokale restauranter og cateringfirmaer.

- Morgenmad og mellemmåltider kan vi selv servere, men jeg håber, at vi kan få et samarbejde med lokale restauranter eller cateringfirmaer om levering af mad, så vi kan tilbyde en pakke med ophold og forplejning, siger han.

Flere folk på pladsen betyder også mere arbejde, og han håber, at det kan  give så meget arbejde, at han kan oprette et par ekstra deltidsstillinger.

- Det handler både om at udvikle og om at bygge ovenpå. Men hver gang vi finder på noget nyt, så skal det løbes i gang, og ja noget må vi droppe igen, siger han som sammen med hustruen Iben er i fuld gang med sæson nummer 16 på den naturskønne campingplads.


Det handler både om at udvikle og om at bygge ovenpå. Men hver gang vi finder på noget nyt, så skal det løbes i gang, og ja noget må vi droppe igen.

Steen Pedersen, ejer af Bamsebo Camping.


På grund af manglende interesse har de i år droppet markedsdagene i sommerferien, og det samme gælder ideen om at holde åbent på hverdagsaftener, hvor håbet var, at folk fra lokalområdet kom for at købe en is.

Bamsebo Camping Steen Pedersen Ulstrup
Annonce

Nye telte

I nogle år har pladsen haft stor succes  med såkaldt glamping-telte. I denne sæson er der udvidet med to familietelte, hver med fire 'rigtige' senge, køkkenafdeling og grill, men hvor maden dog skal laves i fælleskøkkenet. Hver telt har eget indhegnet loungeområde med mulighed for privatliv.

Det næste projekt er renoveringen af de sidste seks hytter, så de fremstår lige så indbydende, som de første fem, der blev malet for tre år siden. Men inden da venter højsæsonen med ekstra stor aktivitet og dermed lange arbejdsdage - formentlig med fuld belægning på de 145 enheder.

- Jo det er hårde uger, men det er også fedt, det er jo blevet en livsstil for os, siger Steen Pedersen, som sammen med hustruen efter et par år på Bamsebo Camping besluttede at sælge  huset i Brønshøj ved København.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Kunstværk til halv million kroner har formodet levetid på fem år

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

AFLYST: Julen synges ind af populært Viborg-kor

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Syng julen ind i Oasen

Bjerringbro Avis

I Bjerringbro er julemandens datter en trold

Bjerringbro Avis

Marked med suppe-smagsprøver

Bjerringbro Avis

Flot afskedsgave til Bjerringbro-rektor og til gymnasium

Bjerringbro Avis

Anne-Marie Busk starter sin egen mobil-frisørsalon

Bjerringbro Avis

Koncert i Grønbæk Kirke

Bjerringbro Avis

Fortsat kamp for sø: Fakkel-komsammen ved Tange Sø

Bjerringbro Avis

Julemanden kommer med tog til Langå

Bjerringbro Avis

Grøn varme i dit hus: Dit spildevand renses og genbruges i fjernvarmenettet

Bjerringbro Avis

Med fredslys og fællesskab starter julehyggen

Bjerringbro Avis

Grundfos sponserer klubber, der skulle have tjent penge på julefrokost

Bjerringbro Avis

Befærdet midtbygade igen åben for gennemkørsel

Bjerringbro Avis

Julehjælp: Koldt hjælpearbejde gav ny rekord for Lions-folk

Bjerringbro Avis

Genbrugsbutikken i Ulstrup fejrer 15 år

Bjerringbro Avis

Juletræet blev tændt i Thorsø

Bjerringbro Avis

Morgensang aflyses på grund af corona

Bjerringbro Avis

Tricktyve på spil: Energiselskab advarer mod falske medarbejdere

Bjerringbro Avis

CBRE Intego får ny serviceleder

Bjerringbro Avis

Julemarked på Ulstrup Slot

Bjerringbro Avis

Mange kender ikke ny regel: Din juleshopping på nettet kan koste dyrt

Bjerringbro Avis

Thorsø har fået nyt julepynt

Annonce