Annonce
Bjerringbro Avis

Sæson nummer 16: Bamsebo Camping har nu også lokaler til fest og møder

Steen Pedersen og hustruen Iben er midt i 16. sæson på Bamsebo Camping,hvor de også tilbyder nye lokaler, til venstre pavillonen og til højre Bamsebo Bar, hvor der er plads til både kurser og fester. Foto: Hanne Bliksted
Iben og Steen Pedersen er i gang med sæson nummer 16.

Ulstrup: Højsæsonen er i fuld gang på Bamsebo Camping,  og foruden to nye familietelte er der også nye bygninger eller rettere én ny bygning og en renoveret pavillon. Tiden med corona gav  tid til udvikling af pladsen, så der foruden de i alt 145 pladser - inklusive telte og hytter - nu også er mulighed for at leje lokaler til en familiefest eller til konferencedage.

Allerede i starten af 2020 fik den gamle pavillon vinduer på alle fire sider, så kanogæster kan sidde i tørvejr og nyde udsigten over Gudenåen. Senere på året kom så Bamsebo Bar - en ny bygning med plads til 50-60 personer, som kan bruges til  firmaarrangementer fra mandag til fredag og familiefester i weekenden.

- Vi håber, at nogle af områdets store virksomheder vil leje sig ind til kurser med overnatning i hytter og samtidig bruge det flotte område til blandt andet kanoture, siger ejeren af campingpladsen Steen Pedersen, da han viser rundt i bygningen, som har både faciliteter til undervisning og køkken.

Annonce
Ejerne af Bamsebo Camping Steen Pedersen og hustruen Iben har tænkt nyt, og lejer nu også lokaler ud. Foto: Hanne Bliksted

Liv til området

Han erkender, at corona'en ændrede planerne om, at Bamsebo Bar skulle være fuld af liv allerede sidste år. Også dette forår har der været stille i de nye lokaler. Men nu er der lys forude, der er booket til otte konfirmationer i efteråret og til konfirmationer frem til 2024.

Men han vil også gerne have gang i udlejningen på hverdage, idet det også kan give liv til hele campingpladsen og indtjening til lokale restauranter og cateringfirmaer.

- Morgenmad og mellemmåltider kan vi selv servere, men jeg håber, at vi kan få et samarbejde med lokale restauranter eller cateringfirmaer om levering af mad, så vi kan tilbyde en pakke med ophold og forplejning, siger han.

Flere folk på pladsen betyder også mere arbejde, og han håber, at det kan  give så meget arbejde, at han kan oprette et par ekstra deltidsstillinger.

- Det handler både om at udvikle og om at bygge ovenpå. Men hver gang vi finder på noget nyt, så skal det løbes i gang, og ja noget må vi droppe igen, siger han som sammen med hustruen Iben er i fuld gang med sæson nummer 16 på den naturskønne campingplads.


Det handler både om at udvikle og om at bygge ovenpå. Men hver gang vi finder på noget nyt, så skal det løbes i gang, og ja noget må vi droppe igen.

Steen Pedersen, ejer af Bamsebo Camping.


På grund af manglende interesse har de i år droppet markedsdagene i sommerferien, og det samme gælder ideen om at holde åbent på hverdagsaftener, hvor håbet var, at folk fra lokalområdet kom for at købe en is.

Bamsebo Camping Steen Pedersen Ulstrup
Annonce

Nye telte

I nogle år har pladsen haft stor succes  med såkaldt glamping-telte. I denne sæson er der udvidet med to familietelte, hver med fire 'rigtige' senge, køkkenafdeling og grill, men hvor maden dog skal laves i fælleskøkkenet. Hver telt har eget indhegnet loungeområde med mulighed for privatliv.

Det næste projekt er renoveringen af de sidste seks hytter, så de fremstår lige så indbydende, som de første fem, der blev malet for tre år siden. Men inden da venter højsæsonen med ekstra stor aktivitet og dermed lange arbejdsdage - formentlig med fuld belægning på de 145 enheder.

- Jo det er hårde uger, men det er også fedt, det er jo blevet en livsstil for os, siger Steen Pedersen, som sammen med hustruen efter et par år på Bamsebo Camping besluttede at sælge  huset i Brønshøj ved København.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Så fløj den sidste fugl fra reden

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Skimmelsvamp truer: Sahl Præstegård skal rives ned

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Leg jer til større badesikkerhed

Bjerringbro Avis

Dansk BMX-rytter kører sig i OL-semifinale

Bjerringbro Avis

Ny genbrugsplads er klar til at åbne

Bjerringbro Avis

Så kom der altangitter på lejlighederne

Bjerringbro Avis

Næsten halvdelen af regionens borgere er færdigvaccinerede mod corona-virus

Bjerringbro Avis

Bålhytte og shelters på vej: 30 år gamle lærketræer bliver til bålhytte i Æbleskoven

Bjerringbro Avis

De mødte selv hinanden på dansegulvet: Kendt dansekro får nye forpagtere

Bjerringbro Avis

Nye kort: Sådan finder du vej langs Gudenå - hele vejen

Bjerringbro Avis

Hyld én, der hjalp dig godt hjem: Home i Bjerringbro støtter lokal medmenneskelighed med ny pris

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Tid til at tøffe

Bjerringbro Avis

Ta' på vandring i Kompedal og hør om militærnægtere, flygtninge og tyske soldater

Bjerringbro Avis

Tange-par fejrer diamantbryllup

Bjerringbro Avis

Stor interesse for bæredygtigt byggeri: Nye rækkehuse på Hindbærkrattet er alle lejet ud

Bjerringbro Avis

Ny petanquehal skal helst være grøn

Bjerringbro Avis

Overskud på næsten 20.000 kroner: Dagplejeres lokale Stafet for Livet kostede en tånegl

Bjerringbro Avis

Pensionisterne står parat: Oasen klar til genåbning

Bjerringbro Avis

Status på Busbjerg efter sidste forestilling: Ingen buksevand til instruktøren i år

Bjerringbro Avis

Annemette Tange Callesen går i sin mors fodspor på mere end en måde

Bjerringbro Avis

Indbrudstyv fandt en bilnøgle og kørte afsted: Politiet efterlyser hvid Audi

Bjerringbro Avis

Farvel til "Småt brændbart" og "Deponi"

Bjerringbro Avis

Ny plads er blevet børnenes foretrukne vandland og legeområde i Bjerringbro

Annonce