Annonce
Bjerringbro Avis

Se billederne: Rød løber i gågade var en succes

Så er der gang i modeshowet. Foto: Christine Krüger Hansen
Rigtig mange mennesker mødte frem i gågaden for at se forårets mode - ihvertfald som den ser ud i Bjerringbro.
Annonce

Bjerringbro: Solen smilede barmhjertigt og livgivende ned på gågaden sen torsdag eftermiddag, og det var noget, der passede både modeller og publikum ved det stort anlagte "Red Carpet Show", der var arrangeret af aktivitetsudvalget hos Bjerringbro Detail.

Til trods for at termometret kun sagde seks grader, var der forårstemning i gaden og masser af skønne modeller i alle aldre, der viste forårstøjet frem. Rigtig mange mennesker havde fundet ned i gågaden, og de kunne lytte til både bychef Lars Christiansen samt John Braad, der med et fast tag i manuskriptet fik præsenterer modellerne, der repræsenterede næsten alle byens forretninger.

Også forretninger som Imerco, Fri Bikeshop og Guldsmed Bamberg havde fundet ud af at få vist deres gode vare på den røde løber. En del frisører deltog også i arrangementet og havde sat modellernes hår samt lagt makeup.

Det er efterhånden mange år siden, at man i Bjerringbro har holdt et fælles modeshow i byens gågade, og da Citysalonen ved et cafémøde tidligere på året så, at det var dem, der skulle stå for arrangementet, blev de en anelse bekymrede:

- Jeg må nok indrømme, at jeg tænkte - åhh nej - ikke mindst fordi at det jo ikke lykkedes at få stablet et lignende arrangement på benene sidste år, siger Anna-Marie Busk og smiler.

Men efter den første forskrækkelse besluttede hun og Jette Kirk, at det kunne de selvfølgelig godt stå for.

- Vi har givet den hele armen, siger Anna-Marie Busk og smiler.

Bychefen i selfieboksen.
Annonce

Selfieboks i gaden

Det lykkedes således for frisørparret at få de fleste af butikkerne i gågaden med.

- Vi gik simpelthen rundt til hver enkelt og spurgte - det er det der skal til - og det skal også siges, at alle har være positive, siger Jette Kirk.

Positiv var Lars Christiansen også.

- Det er så dejligt, når folk støtter op om arrangementer som disse, sagde han inden han selv tog en smuttur ind i selfieboksen, der i dagens anledning var sat op i gågaden.

MC klubben Jolly Rogers var også mødt op ned deres blankpolerede maskiner, og mens, især nok, kvinderne kiggede på modeshow, nød de en kold øl og en varm grillet pølse serveret af henholdsvis Bodega No. 1 og Meny.

Vil man se de mange selfies, så kig ind på www.Bjerringbro-avis.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce