Annonce
Bjerringbro Avis

Skriveværksted for voksne på Hovedbiblioteket i Viborg

Arrangørerne oplyser, at der ikke være krav i forhold til din tilstedeværelse. Du behøver ikke sige noget, hvis du ikke har lyst. Du kan sagtens komme alene og sidde og være med på en lytter, hvis det passer dig bedst. PR-foto
Annonce

Viborg: Går du rundt med en lille skribent i maven? Kan du lide ord? Har du lyst til at levendegøre tanker og idéer? Lyst til at lege med sprogets muligheder og skabe en tekst? Så er Skriveværkstedet på Hovedbiblioteket i Viborg måske noget for dig.

Idéen med et skriveværksted er at skabe et "frirum", hvor du kan komme og prøve kræfter med at skrive egne tekster, og hvis du har mod på det, give og modtage feedback på disse tekster. I fællesskab øver deltagerne sig i at skabe egne tekster, og der stilles ikke krav til, hvilke genrer du vil beskæftige dig med. Udgangspunktet er skrivelysten, hvor der ikke er nogen facitliste.

Biblioteket stiller lokaler til rådighed kl. 14-17 på en håndfuld datoer, første gang 3. marts. De øvrige gange er 31. marts, 28. april og 2. juni. I tidsrummet kl. 14-15.30 vil der være ro til fordybelse og til at skrive/læse tekster. Herefter vil der fra kl. 15.30 til 17 være mulighed for at dele sin egen tekst med andre skriveglade mennesker.

Der er fri entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce