Annonce
Bjerringbro Avis

Slagterkniven er sleben og slagtermesteren klar til kamp om kunderne

Mark Juncher Lassen er ny slagtermester hos SuperBrugsen i Bjerringbro. Foto: Christine Krüger Hansen
SuperBrugsen har fået nye slagtermester, og han er klar til at tage konkurrencen om kundernes gunst op. Våbnet er hjemmelavet og god kvalitet.
Annonce

Bjerringbro: SuperBrugsen i Bjerringbro har fået ny slagtermester, men for mange er han et kendt ansigt, for Mark Juncher Lassen har en fortid som slagter hos Meny i Bjerringbro, hvor han også blev udlært for en hel del år siden.

Egentlig havde han søgt det opslåede job hos SuperBrugsen som delikatesseleder, men da han mødte op til samtalen udviklede den sig i en sådan retning, at han gik derfra som slagtermester.

- Det var bare mega fedt, siger Mark Juncher Lassen om jobbet, som han betegner som et drømmejob.

Han startede i jobbet den 14. februar og siden har han mest haft foden på speederen.

- Ja det har været en lidt sindsyg start, for jeg havde kun været i gang i en måned, da corona-krisen indtraf. Det betød, at vi fik ekstra travlt samtidig med, at jeg havde en medarbejder, der var sygemeldt, siger Mark Juncher Lassen, der dog alligevel synes, at det har været sjovt.

Han er heller ikke blind for, at der som slagter i Bjerringbro er en hård konkurrence med både en slagterforretning på Sønderbro samt den slagterforretning, der er på vej til at åbne i dele af den gamle Meny-butik.

Annonce

Mere hjemmelavet

- Her i SuperBrugsen skal vi være mere skarpe. Vi skal have øget vores sortiment i disken og have øget vores indtjening, siger Mark Juncher Lassen, der også har lagt en plan for, hvordan det skal gøres.

- Vi skal have langt flere hjemmelavede produkter som pølser og hamburgerryg, bacon, paté og rullepølse, noget man ikke har haft hos SuperBrugsen Bjerringbro i flere år, fortæller Mark Juncher Lassen.

Og kvaliteten skal være i top.

- Der vil kun blive brugt kvalitetsprodukter og det bedste kød, og så vil håndværket være i top, så kunderne kan godt glæde sig til gode, tykke og møre oksefilet-skiver, siger Mark Juncher Lassen med et smil.

I det hele taget smiler den nye slagtermester meget.

- Jeg elsker at ekspedere, og man kan altid få råd og vejledning hos mig, og hvis vi ikke lige har det, kunden efterspørger, kan vi altid få det hjem, siger Mark Juncher Lassen, mens han snørrer et større antal porchetta, der skal ud at ligge i køledisken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce