Annonce
Bjerringbro Avis

Solgte varer for 400.000 kroner på én dag

Meny i Bjerringbro havdre fredag sidste åbningsdag og der var ikke mange varer tilbage på hylderne. Foto: Morten Dueholm
Der har været forrygende travlt de sidste dage i Meny-butikkens liv - derfor var næsten alle hylder tomme fredag formiddag.
Annonce

Bjerringbro: Det er to måneder siden, at købmand Steffen Drejer meldte ud, at nu lukkede Meny. For mange var det en stor overraskelse, for den store forretning har ligget på Torvegade i mange år, og før Steffen Drejer var det hans far Arne, der drev forretningen, som dengang hed Fødevarecenteret.

Fredag var derfor på mange måder en historisk dag - og der var også mange mennesker, der valgte at kigge ned i forretningen en sidste gang.

Der var dog ikke meget at komme efter, hvis man var der for at fylde indkøbsvognen, for stort set alle hylder var tomme, og sådan havde det set ud i et stykke tid.

- Jeg tror næsten, at der er flere kunder end, der er varer i forretningen, sagde den evigt smilende Steffen Drejer.

Han havde sat fire uger af til at tømme varelageret og var lidt betænkelig ved om det var nok, men det har vist sig ikke at være noget problem.

- Torsdag solgte vi for 400.000 kroner. Til sammenligning kan jeg fortælle, at samme dag sidste år solgte vi for 165.000 kroner, mens en god julehandelsdag normalt giver 375.000 kroner i kasseapparatet, og så skal man ikke glemme at vi de sidste dage har solgt de fleste af vores varer med 50 procents rabat, så der har virkelig været knald på, siger Steffen Drejer.

Han havde selv været lidt betænkelig med sådan noget som vaniljesukker, hvor der onsdag stadig stod 170 beholdere tilbage på hylden, men torsdag aften var de væk.

- Jeg har eksempelvis solgt det sidste specialøl til en højskole i Silkeborg, siger Steffen Drejer med et smil

Der er dog stadig noget legetøj tilbage på hylderne, men det kommer på auktion sammen med de resterende varer samt inventaret.

- mandag rykker folk ind fra Campen Auktioner og tager billeder af restpartier og inventar, og ugen efter - altså i uge 7 - ryger det hele på auktion. Så snart det hele er solgt, rykker håndværkerne ind og begynder at renovere den lille del af butikken samt sætte en brandmur op for at skille butikken i to, fortæller Steffen Drejer.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce