Annonce
Bjerringbro Avis

Sparekassen lukker for at hjælpe

Seks medarbejdere hos Sparekassen Kronjylland i Bjerringbro tilbyder deres gratis hjælp den 26. november i forbindelse med fejringen af sparekassens 190 års fødselsdag. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Bjerringbro: Tirsdag den 26. november fylder Sparekassen Kronjylland 190 år. Dette fejres også hos sparekassen i Bjerringbro, men det kan ikke nytte noget, hvis man denne dag vil ind i sin lokale afdeling og ønske banken eller medarbejderne tillykke. For de er der ikke.

I anledningen af fødselsdagen har man valgt at lukket alle 51 afdelinger af Sparekassen Kronjylland, og i stedet for vil rundt regnet 600 medarbejdere være at finde rundt om i bydele og lokalsamfund sammen med lokale ildsjæle.

Dette gælder også i Bjerringbro.

- Vi har valgt at markere den runde dag ved at stille vores arbejdskraft til rådighed og hjælpe i den lokale børnehave, forening eller eventuelt på plejehjemmet. Det kan for eksempel være den lokale idrætforening, der har brug for en hjælpende hånd til at få malet hegnet eller plejehjemmet der ønsker at vi går eller cykler en tur med nogle af beboerne, fortæller souschef, Anders Steffensen, der derfor opfordrer til at man sende sparekassen en ansøgning inden den 15. november.

- Alle er i princippet velkommen til at søge, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce