Annonce
Bjerringbro Avis

Spejdere: Bjerringbro-unge har dårlig musiksmag

 Jeppe Christensen og fire unge fra HvidovreSpejderne faldt i søvn trods en del larm på Bjerringbro Teltplads. Foto: Hanne Bliksted
Unge festede igen-igen til sent på natten
Annonce

Bjerringbro:  Denne julimorgen i den første uge af skolernes sommerferie ånder alt idyl på Bjerringbro Teltplads. Vandet i Gudenåen strømmer stille afsted, og solen skinner fra en halvskyet himmel. På pladsen står kun et enkelt telt, og her har fem spejdere fra DDS HvidovreSpejderne sovet trods endnu en fest i området ved Gudenåen.

I teltpladsens lille køkken er spejdernes leder Jeppe Christensen i gang med at koge havregrød og lave kaffe.

- Jo vi har sovet godt, men der var en del larm i aftes. Det lød som om, at der var to fester, de var i hver sin ende af pladsen, og den ene fest afløste den anden. Musikken var dårlig, og mine spejdere blev enige om, at de unge i Bjerringbro har en dårlig musiksmag, siger Jeppe Christensen, mens han holder øje med havregrøden på kogepladen.

- Nogle af naboerne var hernede, og de snakkede om, at der har været meget larm de seneste dage. Og jo det er jo svært for de unge, for de skal have et sted at være, men det er ærgerligt, at festerne generer andre, siger han, uden at vide hvornår festen sluttede.

- Spejderne sov ved 22-tiden. Sidste gang jeg kiggede på uret var 01.30, og der var der stadig fest her i nærheden, siger Jeppe Christensen.

Spejderne startede kanoturen fra Tørring og sejlede til Ry,  men det blæste så meget, at de opgav at sejle på søerne og fragtede kanoerne på en biltrailer. Torsdag forventede de at nå til Langå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce