Annonce
Bjerringbro Avis

Spejderne i Ans indvier nye faciliteter

Nyt udeareal Ans

Ans: Udearealet omkring Spejderhytten Trekanten ved Kongensbro har fået et gevaldigt ansigtsløft hen over de seneste måneder. En flot bålhytte med shelter-pladser er kommet op at stå. En ny åben bålplads har set dagens lys, og solide borde-bænkesæt har gjort udendørs lejrspisning til en sikker oplevelse igen.

Den 19. juni indvier spejderne i Ans de nye faciliteter. Efter spejdernes generalforsamling og arbejdsdag er alle nysgerrige velkommen til at møde op klokken 16 og se det nye område. Der vil være spejderaktiviteter, som børnene kan tage del i, og grupperådet og lederne byder på kaffe og senere spidstegt pattegris til alle.

At det har kunnet lade sig gøre at etablere en ny og attraktiv plads for spejderlivet i Ans og omegn, skyldes især støtte fra en række gavmilde fonde og foreninger: Den A.P. Møllerske Støttefond, Norlys Vækstpulje, Jubilæumsfonden for Grundfos A/S og Bjerringbro Y's Men’s Club.

Annonce

Spejderne i Ans vil gerne benytte indvielsesfesten til at række en tak til disse sponsorer. Selve indvielsesfesten er delvis sponsoreret af Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Silkeborg Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce