Annonce
Bjerringbro Avis

Spontane væsner på lærred hos Doctors Gallery

Ole Marstrand udstiller i Bjerringbro hos Doctors Gallery i de kommende måneder. Pressefoto

Bjerringbro: I de kommende to måneder kan man i Doctors Gallery på Vestergade 22 se den 83-årige Ole Marstrands spændende malerier.

Ole Marstrand ligner en kunstner, der skulle have tilhørt CoBrA-gruppen, idet hans spontane billeder indeholder væsener, som man også har set i blandt andet Asger Jorns malerier.

Om sine billeder siger Ole Marstrand:

- De udspringer af min underbevidsthed, som er min førerhund. Der er aldrig en plan for et billede. Ja, ofte bliver jeg selv meget ofte overrasket over, hvad det var, jeg fik malet i går. Folk siger ofte, at de gerne ville se, hvordan min hjerne ser ud. Jeg svarer dem, at det er det, de ser, når de ser på mine malerier.

- Der skjuler sig en eller anden fælles urkraft i hans spontane malerier, hvor paletten får frit afløb, fortæller Robert Pind, der er tovholder på kunstudstillingerne i Doctors Callery hos Klinikgården.

Ole Marstrand har kun malet siden 2009, men er alligevel meget klar i sin udtryksform, et fænomen der ofte ses, når en kunstnersjæl sent kommer til udtryk.

Ikke fordi Ole Marstrand ikke tidligere har været kreativ, han har således spillet meget jazz på trompet, ligesom han gennem mange år har været fotograf og i reklameverdenen. Jazzen er fortsat en tro følgesvend, når han maler.

Ole Marstrand har allerede fået prøvet sit talent af ved at søge ind og komme igennem diverse censurerede udstillinger, blandt andet Bjerringbro Kunstforenings censurerede udstilling i 2015.

Udstillingen, som er en salgsudstilling, kan ses i Klinikgårdens sædvanlige åbningstid frem til 1. marts

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce