Annonce
Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Tennisklub har på det seneste haft god fremgang i medlemsantal -  også blandt ungdomsspillerne. I uge 32 er der tennisskole for måske kommende klubmedlemmer. Privatfoto
Efter et par års pause med tennisskole er der i år igen mulighed for, at børn kan prøve sporten af på Bjerringbros tennisbaner.
Annonce

Bjerringbro: Skulle man som barn eller ung gå rundt med en lille tennisspiller i maven, så er der stadig mulighed for at få det afprøvet, for i et par dage i uge 32 - nærmere bestemt onsdag og torsdag den 5. og 6. august, står Bjerringbro Lawn Tennisklub bag tennisskole for de syv- til 17-årige.

- Lige nu har klubben 10 tilmeldte - men der er stadig plads til flere, siger Tony Friis Ghazaleh, der er formand for klubben.

Han er dog ganske tilfreds med antallet af tilmeldte, eftersom tennisskolen i Bjerringbro har ligget stille i nogle år.

Annonce

Fire trænere

Skolen har hele fire trænere tilknyttet holdet holdet, så der er et godt grundlag for, at de tilmeldte piger og drenge får nogle hyggelige og lærerige dage.

- Tennisbanerne ligger i forbindelse med Bjerringbro, og her er der også et rigtigt fint klubhus, der allerede vil være åbent klokken otte - altså en time før tennisskolen begynder - og der vil være mulighed for at ankomme allerede da, så man kan hyggesnakke indtil start klokken 9, fortæller Tony Friis Ghazaleh.


Lige nu har klubben 10 tilmeldte - men der er stadig plads til flere

Tony Friis Ghazaleh, formand for Bjerringbro Lawn Tennisklub


Der køres tre træningspas om formiddagen med gode pauser, så deltagerne kan nå at drikke noget vand og spise gulerødder og frugt.

- Til frokost bestiller vi en sportsbolle med kylling og drikker saftevand til. På andendagen vil vi tænde for grillen og griller lidt pølser og lidt majs, og hvis man har specielle ønsker til maden eller drikkevarer, så kan vi også finde ud af det. Vi har godt nok ikke det stor budget, men vi håber, at dem, der har et særligt behov, selv kan støtte lidt op omkring de specielle ønsker, siger Tony Friis Ghazaleh.

Om eftermiddagen køres der to træningspas med fokus på kampe  - både single og double.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Konogram

Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Annonce