Annonce
Bjerringbro Avis

Startede som flaskedreng og sluttede som souschef: Siger farvel efter 21 år

38-årige Søren Langholm har arbejdet i Superbrugsen Bjerringbro i mere end halvdelen af sit liv, men med udgangen af maj er det slut. Foto: Eskil Lyngsøe
Søren Langholm begyndte for 21 år siden som flaskedreng i Superbrugsen Bjerringbro. I dag er han souschef, men inden længe er han fortid.
Annonce

Bjerringbro: Søren Langholm er for mange Superbrugsen Bjerringbros ansigt udadtil. Han begyndte for 21 år siden, og gennem hele sit arbejdsliv har den 38-årige bjerringbroer arbejdet i brugsen, og gennem det seneste år har det været som souschef.

Men fredag den 31. maj er det slut.

- Jeg tænker, at det er ved at være tid til at søge nogle nye udfordringer, siger han.

Efter at være startet som flaskedreng kom han senere i lære i butikken. Dernæst var han i 15 år salgsleder, og senest nåede han et år som souschef.

Gennem så mange år på den samme arbejdsplads bliver der opbygget mange relationer, og den afgående souschef kommer til at savne kunderne - og de kommer tydeligvis også til at savne ham.

- Efter at jeg har sagt op, har jeg fået rigtig mange henvendelser fra kunder, der har været meget kede af, at jeg skal stoppe. Vi havde for eksempel en ældre dame, der begyndte at græde oppe i grøntafdelingen, og hun kunne altså ikke se, hvorfor hun skulle handle i Superbrugsen, når jeg ikke var her længere, siger han.

Jeg har altid været superglad for at komme på arbejde, og jeg tror kun, jeg har haft fem sygedage i løbet af alle årene her

Søren Langholm, afgående souschef, Superbrugsen Bjerringbro

Annonce

Vil savne det

Tidligere på måneden stoppede Morten Laursen, som i et år havde været uddeler i Superbrugsen, og Søren Langholm forklarer, at hans opsigelse ikke har noget at gøre med den seneste udskiftning i butikken.

- Det er en beslutning, jeg har gået med i et stykke tid. Jeg vil ikke sidde på mine gamle dage og tænke, at jeg ikke prøvede at tage chancen, siger han.

- Jeg har det rigtig godt med alle kollegaerne og med kunderne her, og jeg kommer virkelig til at savne det.

Siden Morten Laursen stoppede forrige fredag, har Søren Langholm overtaget de fleste af hans opgaver. Fra begyndelsen af juni kommer der en midlertidig uddeler i butikken, og den afgående souschef vurderer, at der den 1. juli kan være fundet to nye ledere til butikken.

- Det bliver nok lidt hårdt i starten, det kan ikke undgås. Men forhåbentlig kommer der jo både en ny uddeler og en souschef, som begge er ildsjæle og klar til at give den gas, siger han.

Annonce

Fem sygedage

Søren Langholm har i den grad også været en ildsjæl, der har givet den gas. Gennem sine 21 år i brugsen er han hver dag gået på arbejde med oprejst pande.

- Jeg har altid været superglad for at komme på arbejde, og jeg tror kun, jeg har haft fem sygedage i løbet af alle årene her, siger han.

Den afgårende Superbrugsen-souschef ser frem til de udfordringer, der nu venter ham, og han fortæller, at han fremover godt kunne se sig selv som konsulent eller sælger.

Søren Langholm har sidste arbejdsdag i Superbrugsen fredag den 31. maj, og det markeres med kagebord, vin- og ølsmagning mellem klokken 14 og 18. Her bliver der også rig lejlighed for at sige farvel til manden, der har været fast inventar i brugsen gennem 21 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce