Annonce
Bjerringbro Avis

Status på Busbjerg efter sidste forestilling: Ingen buksevand til instruktøren i år

Det blev ikke til nogen publikumsrekord på "Bjerget" i år. Arkivfoto: Hanne Bliksted
Arrangørerne bag "Annie" har ikke nogen entydig forklaring, men i år blev der kun solgt 2766 billetter til forestillingen. Det er 2000 billetter mindre end publikumsrekorden.

Bjerringbro/Ulstrup: Der var ingen buksevand til instruktøren bag årets Busbjerg-forestilling, Michael Pedersen, da friluftsspillet søndag 4. juli blev opført for sidste gang. Og det var ikke et godt tegn.

- Det er gennem de senere år blevet en tradition at give buksevand til instruktør Michael Pedersen, hvis vi slog publikumsrekord. Instruktøren har altid taget imod “hæderen"med glæde, men i år lagde kun 2766 gæster vejen forbi Busbjerg, fortæller næstformand og presseansvarlig for Busbjerg Spillene, Lisbeth Erfurth Gaba.

Halvvejs igennem rækken af forestillinger var bestyrelsen også allerede bekymret, da der ikke blev bestilt særligt mange billetter, og der i år, på grund af coronarestriktionerne ikke nødvendigvis ville være plads til de sædvanlige 1000 tilskuere den sidste søndag.

Annonce

Derfor blev der iværksat flere tiltag med kontakt til aviser og til lokale idrætsforeninger, hvor arrangørerne bad om hjælp til at sælge billetter. PR-gruppen skruede op for aktiviteterne på de sociale medier og bad de frivillige om hjælp til at dele opslagene.

- Vi kunne se, at hvert opslag på Facebook førte til klik på hjemmesiden og videre til billetterne, så det hjalp godt. Desværre var det stadig ikke helt nok til at nå publikumsrekorden på 4700 eller blot de 3600, der så "Annie" sidste gang, den blev sat op på Busbjerg, men resultatet blev ikke katastrofalt som først forudset, beretter Lisbeth Erfurth Gaba.

Samlet blev der solgt 2766 billetter til årets forestillinger.

Ingen undskyldninger

- Mange har spurgt, hvad forklaringen på det manglende publikum mon kunne være. Busbjergs bestyrelse har ingen forklaring udover ,at mange måske ikke rigtigt er kommet ud af deres corona-boble endnu, måske var folk bekymrede for delta-varianten og måske havde EM i fodbold også en lille finger med i spillet. Under alle omstændigheder kunne det ikke være hverken vejret eller skuespillernes præstationer, der havde skylden, for det har regnet ned med roser over orkesterets dygtighed, de mange stærke stemmer blandt solister og i koret, Rosa Kamstrup Søndergaards utroligt fine præstation i hovedrollen som Annie, siger Lisbeth Erfurth Gaba.

Sædvanen tro blev det efter sidste forestilling meldt ud, hvilken forestilling der er på plakaten næste år, og forberedelserne til "Vi Maler Byen Rød er også allerede godt i gang.


Vi kunne se, at hvert opslag på Facebook førte til klik på hjemmesiden og videre til billetterne, så det hjalp godt. Desværre var det stadig ikke helt nok til at nå publikumsrekorden på 4700 eller blot de 3600, der så Annie sidste gang den blev sat op på Busbjerg, men resultatet blev ikke katastrofalt

Lisbeth Erfurth Gaba, næstformand og presseansvarlig hos Busbjerg Spillene


- Plakaten er igen i år tegnet af Michael Erfurth, som også har stået for Annie-plakaten. Der er allerede åbent for tilmelding til audition på hjemmesiden og i juli tager en del af bestyrelsen og flere scenebyggere og skuespillere til Nyborg for at se Nyborg Volds opsætning af samme musical. Det bliver et brag af en forestilling med masser af Grand Prix-musik og 80’er stemning, siger Lisbeth Erfurth Gaba og fortsætter:

- Der bliver blandt andet brug for en stor flok unge mennesker, så bestyrelsen og det kreative team håber at rigtigt mange vil melde sig til audition 3. og 9. oktober på Ulstrup Skole.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Godkendt sæsonstart af lokale bordtennisherrer

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Fra uddannelsescenter til erhvervscenter

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Borgermøde i Hjermind Skov: Aftentur med kritiske spørgsmål

Bjerringbro Avis

Jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Ølkassetyv taget på fersk gerning i brugsen: Pant-gevinst blev vekslet til en bøde

Bjerringbro Avis

Danmarksmesterskaberne udspillede sig i Tange Sø Golfklub: - Det handler altid om at vinde, men det er ikke det vigtigste

Bjerringbro Avis

Narkobilist stoppet lørdag eftermiddag: Føreren blev udsat for en mindre bøderegn

Bjerringbro Avis

Kan købe med rabat: Flere end 7500 medarbejdere ejer Grundfos-aktier

Bjerringbro Avis

Konogram om tiden

Bjerringbro Avis

Hvordan laver man blod-is og hvordan plukker man en gråand? Heldige elever fra Lilleåskolen fik Michelin-madtips med på vejen

Bjerringbro Avis

Politi bevogtede Stram Kurs-møde

Bjerringbro Avis

Singlefest i Ans: Danseskoene skal luftes

Bjerringbro Avis

Portrætkonkurrence: Ulstrup-piger modtog pris på Frederiksborg Slot

Bjerringbro Avis

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Bjerringbro Avis

To spændende foredrag på Nørgaards Højskole

Bjerringbro Avis

Udstilling i Gudenåhuset: Motorcykel med kors på bagsædet

Bjerringbro Avis

Gamle strømpenge delt gavmildt ud

Bjerringbro Avis

Grønne Sammen handler også om naturen: Når ænderne plukkes med de bare børnenæver

Bjerringbro Avis

Majbrit har sat sig på den røde bænk

Bjerringbro Avis

Blommer og bekymringer

Bjerringbro Avis

Byforum slog et slag for mere liv ved og på åen

Bjerringbro Avis

Sådan får du bugt med havens dræbersnegle

Bjerringbro Avis

Mette Rydberg fylder 60 år

Annonce